Ανακοίνωση για τις εγγραφές στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Αγρινίου

paidikoi

Το Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης ΚΟΙ.Π.Α του Δήμου Αγρινίου», ανακοινώνει σχετικά με τις εγγραφές νηπίων και βρεφών στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς , τα εξής:
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις εγγραφής βρεφών και νηπίων στους Δ.Π.Σ – Δ.Β.Σ του Δήμου Αγρινίου και θα διαρκέσουν μέχρι και την Κυριακή 12 Ιουνίου 2022.
Για εγγραφή στα τμήματα νηπίων δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν τα παιδιά που έχουν γεννηθεί από 1-1-2019 έως 31-3-2020.
Για εγγραφή στα τμήματα Βρεφών δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν τα βρέφη που έχουν γεννηθεί από 01-05-2020 έως και 31-03-2022.
Προκειμένου να συνεχιστεί η δωρεάν φιλοξενία των παιδιών στους Δ.Π.Σ. του Δήμου Αγρινίου καλούνται οι γονείς όπως μεριμνήσουν για την υποβολή αίτησης τους στο πρόγραμμα “Εναρμόνισης Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής” μέσω Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε., σε μεταγενέστερο χρόνο που θα πληροφορηθούν σε νεότερη ανακοίνωσή μας. Με τον τρόπο αυτό στηρίζεται, το παιδαγωγικό και εκπαιδευτικό και κοινωνικό χαρακτήρα των Δ.Π.Σ .

Oι αιτήσεις θα κατατίθενται αποκλειστικά και μόνο στην ηλεκτρονική πλατφόρμα preschool. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα είναι αναρτημένη, στην ιστοσελίδα του Δήμου Αγρινίου, https://agrinio.gov.gr ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://polagrinio.intellisoft.gr .
Προσοχή: Οι γονείς που είχαν δημιουργήσει κωδικούς πρόσβασης στην ανωτέρω εφαρμογή για το σχολικό έτος 2021-2022, δεν απαιτείται να δημιουργήσουν εκ νέου, καθώς εισέρχονται με τους παλαιούς κωδικούς. Στην περίπτωση που έχουν απολέσει τον κωδικό πρόσβασης μπορούν να τον ανακτήσουν ακολουθώντας τα βήματα που περιγράφονται στην αρχική σελίδα της εφαρμογής.
Η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κινητά τηλέφωνα τύπου smart phone καθώς και tablet.
Στην ιστοσελίδα του Δήμου Αγρινίου θα περιέχονται οδηγίες δημιουργίας λογαριασμού χρήστη καθώς και οδηγίες για την ορθή συμπλήρωση της αίτησης. Επίσης στην ίδια πλατφόρμα θα βρείτε χρήσιμά έγγραφα- απαραίτητα δικαιολογητικά όπως το Έντυπο Υγείας του παιδιού.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith