Ανακοίνωση από το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Βανδή μετά το πρόστιμο για το τσιγάρο του Μπισμπίκη

mpismpikhs bandh kentro

Μετά την ανάρτηση του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη για την επιβολή προστίμου στον Βασίλη Μπισμπίκη επειδή κάπνιζε στο μαγαζί όπου εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή, το νυχτερινό μαγαζί έβγαλε ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, με αφορμή μια φωτογραφία στο Twitter στην οποία εμφανίζεται ο Βασίλης Μπισμπίκης να κρατά τσιγάρο στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η σύντροφός του Δέσποινα Βανδή, ο Θάνος Πλεύρης κίνησε τις διαδικασίες για να επιβληθεί πρόστιμο στο νυχτερινό κέντρο για μη τήρηση του αντικαπνιστικού νόμου.

Ο Θάνος Πλεύρης έγραψε χαρακτηριστικά: «Επειδή ο αντικαπνιστικός νόμος και ισχύει και εφαρμόζεται ήδη με βάση αυτή τη φωτογραφία κινείται η διαδικασία να επιβληθεί το πρόστιμο στο μαγαζί και σε όσους παρανομούν. Ο νόμος ισχύει για όλους και το κάπνισμα στον εσωτερικό χώρο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ».


Σε ανακοίνωσή του το Έναστρον αναφέρει για το συγκεκριμένο θέμα:

«Αγαπητοί φίλοι, όλοι γνωρίζετε ότι η μεγάλη οικογένεια του “Έναστρον”, η διοίκηση, οι καλλιτέχνες και οι δεκάδες εργαζόμενοι προσφέρουμε επί πολλά έτη υψηλό επίπεδο ψυχαγωγίας και διασκέδασης, σεβόμενοι πάντοτε την τήρηση των νόμων.

Είναι προφανές ότι η προσπάθεια τήρησης του αντικαπνιστικού νόμου είναι συνεχής και αδιάκοπη, μέσα σε πραγματικά δύσκολες συνθήκες, αφού είναι δύσκολος ο έλεγχος εκατοντάδων πελατών που διασκεδάζουν.

Μεμονωμένα περιστατικά, όπως αυτό που έλαβε δημοσιότητα, δεν μπορούν να ακυρώσουν τις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλλουμε όλοι μας.

Η παρέμβαση του υπουργού Υγείας κ. Θάνου Πλεύρη ενδυναμώνει την προσπάθεια της πολιτείας και τη δική μας για την πλήρη απάλειψη του καπνίσματος στα κέντρα διασκέδασης.

Είμαστε σίγουροι ότι και με τη δική σας συμβολή θα τα καταφέρουμε!

Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος!».

real.gr

zenith