Αν ήσασταν αθλητές δεν θα ήσασταν εδώ sorry κιόλας, είπε ο Τζέιμς Καφετζής στους Κόκκινους

tzeims3783

Στο Survivor, όταν το σκορ του αγώνα της Τετάρτης 20 Μαρτίου ήταν 7-2 υπέρ των Μπλε, ο Γιώργος Γκιουλέκας και ο Γιάννης Περπατάρης αρνήθηκαν να μπουν στον στίβο μάχης. Ο λόγος ήταν οι έντονοι πόνοι που είπαν ότι ένιωσαν στα πόδια, χωρίς, παρόλα αυτά, τη σύμφωνη γνώμη των γιατρών με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση με τους συμπαίκτες τους και να διακοπεί για αρκετή ώρα ο αγώνας.

«Πόσες φορές έχουν παρθεί πέναλτι; Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται θέμα το δικό μου πέναλτι και του Γιάννη. Εγώ κουβαλάω κάποια προβλήματα, μου το έχει πει και ο γιατρός. Την προηγούμενη βδομάδα πήρα 14 χάπια για να αποφύγω τους πόνους» υποστήριξε ο Γιώργος Γκιουλέκας και η ένταση κλιμακώθηκε.

Η Δώρα πήρε τον λόγο και είπε: «Σέβομαι τον πόνο του καθένα, εγώ έχω πόνους που δεν τους λέω καν στον γιατρό και μπαίνω να αγωνιστώ. Ερχόμενοι στο Survivor γνωρίζαμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Κάποιοι από εμάς έχουμε παίξει και 6 και 7 και 8 runs και δεν έχουμε παραπονεθεί. Και σήμερα νιώθω ότι έχω πυρετό αλλά μπήκα, δεν θα παρατήσω την ομάδα μου».

Η παίκτρια προκάλεσε την αντίδραση του Τζέιμς Καφετζή, ο οποίος της επισήμανε: «Ρε συ Δώρα, πάντα ξεκινάς ωραία και μετά βάζεις το “αλλά” και στάζεις φαρμάκι. Ως ομάδα έχουμε την πολυτέλεια να μένουμε έξω αν πονάμε. Στη δική σας ομάδα δεν συμβαίνει αυτό», με τη Σταυρούλα να υπογραμμίζει: «Το ότι έχουμε έρθει στο Survivor και έχουμε αυτές τις κακουχίες δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να σκοτωθούμε και να τις έχουμε και μετά στη ζωή μας».
Δείτε εδώ το βίντεο:

Η ένταση συνεχίστηκε για ώρα ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τον Γιώργο και τον Γιάννη να επιτίθενται στη Δώρα για τα λεγόμενά της για να υπερασπιστούν τη θέση τους.

«Όλοι οι… αθλητές έχουν έρθει στο Survivor για να δείξουν ότι είναι αθλητές. Παιδιά, αν ήσασταν αθλητές δεν θα ήσασταν εδώ, sorry κιόλας» σχολίασε στην πορεία, ο Τζέιμς Καφετζής με τον αγώνα ασυλίας να συνεχίζεται λίγο αργότερα και τους Κόκκινους να μπαίνουν ξανά στη διεκδίκηση της ασυλίας μειώνοντας σε 10-9.

Ωστόσο, ο Φάνης και Σταυρούλα πήραν δύο νίκες κόντρα σε Χριστόφορο και Ιωάννα και Γκιουλέκα και Δαλάκα έγραψαν το τελικό 12-9 που έφερε και την 4η συνεχόμενη ασυλία για την ομάδα τους.

protothema.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith