Άμεση η ανταπόκριση της ΕΟΕΔ Μεσολογγίου σε τραυματισμό

9f068d9a5379c66e53bbc2713cc40c0a xl

Τα μέλη της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης επιλήφθηκαν σε περιστατικό τραυματισμού μιας γυναίκας σήμερα το μεσημέρι στο Μεσολόγγι.

Πιο συγκεκριμένα η γυναίκα γλίστρησε και έπεσε στο έδαφος την ώρα που περπατούσε στον πεζόδρομο με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Διερχόμενοι τηλεφώνησαν στο ΕΚΑΒ, αλλά το ασθενοφόρο απουσίαζε σε άλλο περιστατικό και θα αργούσε να φθάσει, οπότε σκέφτηκαν να τηλεφωνήσουν στην ΕΟΕΔ.

zenith

Οι διασώστες της Ομάδας πήραν το τσαντάκι με το φαρμακείο και το υλικό πρώτων βοηθειών και έσπευσαν στο σημείο. Παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στην γυναίκα περιποιήθηκαν το τραύμα και την καθησύχασαν αφού εκτός των άλλων η γυναίκα ήταν σε σοκ.

Μάλιστα έμειναν στο σημείο μέχρι την ώρα που ήρθε το ασθενοφόρο και εξήγησαν στο πλήρωμα τις ενέργειες που έκαναν προκειμένου να είναι και εκείνοι ενήμεροι και να την παραλάβουν οι γιατροί.

Η εθελοντική προσφορά της ΕΟΕΔ στον τόπο είναι σημαντική και τα μέλη της είναι παρόντα σε κάθε εκδήλωση και σε κάθε περιστατικό που ζητείται η βοήθειά τους.

aixmi-news.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith