Αλέξης Κούγιας: Πέντε ιατροδικαστές δεν βρήκαν στοιχεία που να μην αποδεικνύουν αιφνίδιο θάνατο»

capture 703 1024x458

Ο Αλέξης Κούγιας απαντά σε όσα υποστήριξε ο ιατροδικαστής Νίκος Καρακούκης για τη Μαλένα και την Ίριδα, στο «Χαμογέλα και Πάλι!» και στη Σίσσυ Χρηστίδου.
Τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Χαμογέλα και Πάλι!», έκανε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, με αφορμή την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, «Φως στο Τούνελ», το βράδυ της Παρασκευής.

Ο ίδιος ανέφερε πως δεν μπόρεσε να δει την εκπομπή αλλά του μετέφεραν το τι συνέβη.

zenith

«Χτες η εκπομπή ήταν στημένη με τον κ. τον Λέων και τον κ. Καρακούκη. Δεν έκαναν ούτε ένα τηλέφωνο στο περιβάλλον της κατηγορούμενης. Η Αγγελική Νικολούλη θα πληρώσει πρόστιμο για αυτή την εκπομπή διότι δεν τήρησε τον κώδικα δημοσιογραφικής δεοντολογίας», είπε αρχικά και συνέχισε, λέγοντας:

«Εγώ δεν είπα πως ο κ. Καρακούκης δεν έχει πτυχίο. Το είπε ο συνάδελφός του ο κ. Δελαπόρτας το 2014 και στη συνέχεια, έγινε έρευνα. Εμένα μου το μετέφεραν οι συνάδελφοί του. Επιπλέον, ενημερώθηκα πως έχει βεβαίωση σπουδών από το 2018 και όχι πτυχίο. Όταν έχουμε μια μάχη ιατροδικαστών, η αξιοπιστία είναι το πιο σημαντικό».

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε επίσης, για στοιχεία τα οποία κατασκευάστηκαν από κάποιους ιατροδικαστές.

«Η κ. Τσιόλα είπε πως ο Καρακούκης και Καλογρήας επινόησαν ασφυκτικό θάνατο, τον κατασκεύασαν με ψεύτικα στοιχεία. Πέντε ιατροδικαστές λένε πως η κ. Πισπιρίγκου είναι αθώα. Από την άλλη, έχουμε έναν ιατροδικαστή δεν έχει πτυχίο. Εγώ θα προβώ σε μηνύσεις.Πέντε ιατροδικαστές δεν βρήκαν στοιχεία που να μην αποδεικνύουν αιφνίδιο θάνατο».

megatv.comgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith