Αλέξης Κούγιας: «Δυστυχώς, ήταν ατυχής η επιλογή των ενόρκων»

kougias 1 2 600x337 1

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, μίλησε στο LIVE NEWS για την απόφαση του δικαστηρίου.
Μετά από 15 και πλέον μήνες οι δικαστές και οι ένορκοι σταθμίζοντας τα στοιχεία της πολύμηνης διαδικασίας και την απολογία της κατηγορουμένης δεν πείστηκαν, όπως εκείνη ισχυρίζεται, ότι είναι αθώα και την κήρυξαν ενοχή για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του ίδιου της του παιδιού.

Ο δικηγόρος της, Αλέξης Κούγιας, μίλησε στο LIVE NEWS.

«Θα σας αποκαλύψω κάτι. Η κ. κατηγορουμένη ήταν βεβαία πως θα καταδικαστεί σε αντίθεση με εμένα που ήμουν σίγουρος πως θα αθωωθεί. Για εμένα η απόφαση αυτή είναι δυσάρεστη έκπληξη. Πρόκειται για τεράστια δικαστική πλάνη και δικαστικό σκάνδαλο από την πρώτη ημέρα. Εγώ είδα πως στην υπόθεση που ανέλαβα εγώ, δεν υπήρχε πραγματογνωμοσύνη αλλά μόνο κουτσομπολιά. Δεν υπήρχε καμία ιατροδικαστική προσέγγιση σοβαρή. Από αυτά που διάβασα υπήρξε μία ανύπαρκτη προανακριτική διαδικασία. Όταν συνειδητοποίησα ποια είναι η δικογραφία κατάλαβα πως είχαν γίνει σοβαρά λάθη. Προσέφυγα στους κορυφαίους τοξικολόγους», είπε αρχικά και πρόσθεσε.

«Εμένα με ενδιαφέρει τι θα γράψει η απόφαση. Ήταν δυστυχώς ατυχής η επιλογή των ενόρκων. Οι τρεις κυρίες σε όλη τη διαδικασία ήταν στα κίνητά τους. Δοκιμάστηκε εδώ ο θεσμός των ενόρκων. Θυμηθείτε όταν εκδοθεί η απόφαση από το δευτεροβάθμιο δικαστήριο. Είμαι κατηγορηματικός πως η κ. κατηγορουμένη είναι αθώα».

megatv.comgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith