Αλέξανδρος Βάρθης: Με τη σύντροφό μου ήταν συνειδητή η απόφασή μας να γίνουμε γονείς

alexandros varthis

Ο Αλέξανδρος Βάρθης μίλησε για τη σχέση του με την υποκριτική, αλλά και τη φοβία που του έχει δημιουργηθεί μετά τη γέννηση του πρώτου του παιδιού.

Ο ηθοποιός που συμμετέχει φέτος στη σειρά «Ψυχοκόρες» βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «2night Show» κι αρχικά, ανέφερε πώς αποφάσισε να ακολουθήσει την υποκριτική.

zenith

«Με πήγαν οι γονείς μου σε μια παράσταση της Ξένιας Καλογεροπούλου κι εκεί κατάλαβα για πρώτη φορά ότι θέλω να γίνω ηθοποιός. Μπήκα στη δραματική σχολή στα 24, μέχρι τότε, ήμουν στο Τμήμα Δημόσιας Υγιεινής», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Βέβαια, στην πρώτη μου παράσταση ο πατέρας μου δεν ήρθε, γιατί είχε… πονοκέφαλο. Όταν του πέρασε, ήρθε κι έκτοτε έγινε ο μεγαλύτερος θαυμαστής μου».

Εξήγησε επίσης, πώς έκανε τα πρώτα του βήματα, ενώ αναφέρθηκε σε δουλειές που έχει συμμετάσχει. «Δούλευα ως ταξιθέτης, όσο ήμουν στη δραματική σχολή. Εκεί με είδε ο Θοδωρής Πετρόπουλος και με πήρε στο “Κάτω Παρτάλι”. Οι Ψυχοκόρες ήταν η πρώτη σειρά που, όταν διάβασα το σενάριο, είπα ότι αυτό πρέπει οπωσδήποτε να το κάνω. Στα γυρίσματα η Ασημένια Βουλιώτη ανέβαινε σε ένα σκαλοπάτι, γιατί είμαι 1,93», αναφέρει.

Τέλος, μίλησε για τη σύντροφό του και το παιδί τους. «Με τη σύντροφό μου είμαστε πολλά χρόνια μαζί και ήταν συνειδητή η απόφασή μας να γίνουμε γονείς. Η καινούργια μου φοβία έχει να κάνει με το παιδί που ήρθε πρόσφατα στη ζωή μου. Δεν περνάει ποτέ, πάντα θα φοβάσαι», είπε κλείνοντας.

protothema.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith