Αίγινα: 20χρονη βρέθηκε απαγχονισμένη στην αυλή του σπιτιού της

Ερωτήματα γύρω από τον θάνατο της 20χρονης.

Τραγωδία με θύμα 20χρονη συγκλονίζει την Αίγινα, η οποία βρέθηκε απαγχονισμένη στην αυλή του σπιτιού της από την ίδια της τη μητέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του saronicmagazine.gr, η μητέρα εντόπισε την κόρη της χθες στις 9.30 το πρωί.

Τα ερωτήματα είναι πολλά γύρω από τη μυστηριώδη «αυτοκτονία» της 20χρονης. Από τις καταθέσεις προσώπων που ήταν μαζί της μέχρι τα ξημερώματα οπότε και έφυγε από καφέ-μπαρ όπου εργαζόταν για να επιστρέψει στο σπίτι της, δεν προκύπτει καμιά ένδειξη ότι η άτυχη κοπέλα σκεπτόταν να βάλει τέλος στη ζωή της και μάλιστα με αυτόν τον τραγικό τρόπο. Αντίθετα, όλοι συμφωνούν ότι βρισκόταν σε πολύ καλή διάθεση, έψαχνε σπίτι να μετακομίσει και μιλούσε για τα όνειρα που έκανε προκειμένου να προχωρήσει στη ζωή της.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, απαντήσεις στο μυστήριο που καλύπτει αυτήν την τραγωδία αναμένεται να δώσει η νεκροψία- νεκροτομή που θα διενεργηθεί εντός των προσεχών ημερών στον Πειραιά.

Το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, όχι μόνο δεν μπορεί να αποκλειστεί αλλά εξακολουθεί να παραμένει βάσιμο, ιδιαίτερα αν ληφθεί υπόψη ο τρόπος αυτοκτονίας, αλλά και η γενική εικόνα της σορού που μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της Αίγινας, όπως αναφέρει το saronicmagazine.gr.

Σημειώνεται ότι η κοπέλα δεν άφησε κάποιο σημείωμα που να εξηγεί γιατί ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή της, ενώ υποψίες γεννά και η εξαφάνιση προσώπου του περιβάλλοντος της οικογένειας, με το οποίο φέρεται η 20χρονη να είχε έντονες προστριβές το τελευταίο διάστημα.

real.gr

zenith