Άγριος καυγάς μεταξύ Συρίγου και Καλλιακμάνη για τη δολοφονία της 28χρονης: Πέταξε το μικρόφωνο και έφυγε

kalliakmanis sirigos 1

Πανικός επικράτησε στο στούντιο του Mega όταν ο Νίκος Συρίγος και ο Γιώργος Καλλιακμάνης συγκρούστηκαν σφοδρά στον αέρα για τα αίτια που οδήγησαν στη γυναικοκτονία μπροστά από ένα αστυνομικό τμήμα με τον δεύτερο να πετά το μικρόφωνο και να αποχωρεί.

Η ένταση στη συζήτηση για τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους ήταν μεγάλη με την κατάσταση μεταξύ του Νίκου Συρίγου και του Γιώργου Καλλιακμάνη παραλίγο να ξεφύγει.

Ν.Σ.: Αυτά που λες τα ακούω πια βερεσέ. Αυτά δεν έχουν καμία σημασία για τον πατέρα της κοπέλας, της Τοπαλούδη, της Καρολάιν. Δεν έχουν σημασία, κλαίτε όλοι επάνω από το χυμένο γάλα. Θα σας πνίξει η οργή της μάνας.
Γ.Κ.: Δεν σας επιτρέπω γιατί αναφέρεστε στον πληθυντικό. Έκανα τη δουλειά μου με τον καλύτερο τρόπο 30 χρόνια στην ελληνική αστυνομία. Το καταλάβατε; Αν θέλετε να κάνετε τηλεθέαση, εμένα δεν με ενδιαφέρει καν. Ακούστε κύριε. Θέλετε να σας πω κι εγώ ότι στον τάφο μίας κοπέλας κάνετε νούμερα; Εγώ δεν το λέω, αλλά εσείς το λέτε για εμένα. Μπείτε να διαβάσετε το βιογραφικό μου. Έχω πάει πολίτες στα σπίτια τους. Αυτή είναι η κοινωνία. Βλέπουν κάποιον κάτω και δεν ενδιαφέρεται κανένας.

Σ.Χ.: Δε τον πιστεύω αυτό. Είναι μία δημοσιοϋπαλληλική λογική από γενιά σε γενιά.

Ν.Σ.: Περιμένω να έχεις τη ψυχραιμία να καταλάβεις ότι δεν είναι προσωπικό το ζήτημα.

Γ.Κ.: Είναι προσωπικό γιατί έχω δύο κορίτσια. Να σέβεσαι τον πατέρα που μπαίνει στη θέση αυτού του πατέρα. Σας ευχαριστώ πολύ που με καλέσατε. Το παίρνω προσωπικά γιατί αναφέρεσαι στον πληθυντικό. Με φέρατε εδώ για να ντραπώ εγώ; Να ντραπούν αυτοί που ψηφίζετε κύριε.

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης έβγαλε το μικρόφωνό του και στη συνέχεια αποχώρησε με έντονο εκνευρισμό.googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith