Αγωνία για το 2χρονο κοριτσάκι που αγνοείται στον Πύργο

pat 252863 385498 type13262

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του δίχρονου κοριτσιού στον Πύργο Ηλείας, με τις έως τώρα έρευνες των Αρχών να παραμένουν άκαρπες.

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του δίχρονου κοριτσιού στον Πύργο Ηλείας, με τις έως τώρα έρευνες των Αρχών να παραμένουν άκαρπες.

Τα ίχνη του κοριτσιού χάθηκαν το πρωί της Δευτέρας από καταυλισμό Ρομά στον Πύργο.

Σήμερα το πρωί, όπως αναφέρει το ilialive.gr, θα επιχειρήσουν δύτες και προσωπικό της 6ης ΕΜΑΚ και, αν είναι εφικτό, θα μπει και βάρκα μέσα στον κεντρικό αρδευτικό αύλακα του ΓΟΕΒ. Η βλάστηση είναι όμως τόσο πυκνή στα περισσότερα σημεία έως την επιφάνεια του νερού, που το έργο των δυνάμεων θα είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα πιθανά σενάρια για την εξαφάνιση της 2χρονης και οι γονείς της βρίσκονται στο μέγαρο της Αστυνομίας για να καταθέσουν σχετικά.

Aστυνομικοί και πυροσβέστες ερεύνησαν σε μεγάλη ακτίνα την δυτική πλευρά του Πύργου, από την περιοχή του στρατοπέδου της ΣΕΤΤΗΛ μέχρι και την «Φιλοθέη» στην είσοδο της πόλης, χωρίς όμως να εντοπίσουν το ανήλικο παιδί ή κάποιο στοιχείο που να τους οδηγήσει στα ίχνη του.

Οπως αναφέρει το patrisnews.gr, τόσο οι συγγενείς του δίχρονου παιδιού, όσο και οι Αρχές εκτιμούν ότι έχει πέσει σε κεντρικό αυλάκι του ΓΟΕΒ. Για το λόγο αυτό μάλιστα, από την στιγμή που ξεκίνησαν οι έρευνες χθες το μεσημέρι, έχει διακοπεί η ροή νερού.googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith