Αυτή η νύχτα μένει – Τάσος Λέκκας “ο Τάσος ποτέ δεν αγάπησε τη Μαρία”

Τ. Λέκκας 1

Ο Τάσος Λέκκας, ο μπερδεμένος Τάσος της Νύχτας, μίλησε στην εκπομπή «Happy Day στον Alpha» για το ρόλο του, την ανταπόκριση του κόσμου, τη μητέρα του.

Τι συνέβη με τη Μαρία: «ο Τάσος ποτέ δεν θέλησε τη Μαρία στην πραγματικότητα ποτέ δεν την αγάπησε, ήταν μια κοπέλα που συμπαθούσε που περνούσανε καλά και μέχρι εκεί. Και με μία σειρά λάθος αποφάσεων όπως το να παντρευτεί τη Μαρία, κατέληξε να την αφήσει στην εκκλησία».

Θα μάθει ο Γιώργης για τον Τάσο και τη Νίτσα; «ο θείος μου μπορεί να το μάθει μπορεί και όχι, μπορεί να το κρύβουμε για πάντα μπορεί να το πούμε, ποιος ξέρει. Πάντως εάν συμβεί θα είναι μια σκηνή με φοβερό ενδιαφέρον».

Η συνάντηση με τη Νίτσα «ήταν η πρώτη φορά που ο Τάσος πέρασε πραγματικά καλά. Βγαίνει και χορεύει και γελάει. Υπάρχει μια γυναίκα απέναντί του, μια γυναίκα για την οποία λέει ήταν γυναίκα ζωντανή, οπότε σίγουρα του ανάβει κάτι».

Για τον Μίλτο «είναι ένα τεράστιο βάρος πάνω στον Τάσο. Ο Τάσος έχει κάνει και λάθη σε αυτή τη σχέση, ο Μίλτος του ζητούσε βοήθεια, θα μπορούσε να του σταθεί περισσότερο».

Τι του λέει ο κόσμος: «κυρίως είναι θετικά προσκείμενοι αλλά έχουν υπάρξει και στιγμές που είναι περίεργα επιθετικοί, θεωρούν ότι έχουν συναντήσει τον Τάσο του «Αυτή η νύχτα μένει».

Πως νιώθει η μητέρα του: «η μαμά είναι ιπτάμενη, την κοροϊδεύω πολύ συχνά της λέω «προσγειώσου». Είναι πανευτυχής, είναι πολύ περήφανη γιατί προσπαθήσαμε πολύ για αυτό. Να μπορώ πλέον να ζω άνετα από το επάγγελμα που επέλεξα και σπούδασα».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

zenith