Αυτή η νύχτα μένει – Τάσος Λέκκας “Ο Γιώργης θα μάθει για τον Τάσο και τη Νίτσα”

Τ. Λέκκας 1

Ο Τάσος Λέκκας μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται!» για το ρόλο του Τάσου, τις εξελίξεις που έρχονται, την αγάπη του για το θέατρο, την ομάδα «The Young Quill» στην οποία συμμετέχει και τα επόμενα σχέδιά του.

Παρότι είναι η πρώτη τηλεοπτική του δουλειά, ο ρόλος του έχει ξεχωρίσει και έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό και όπως λέει ο ίδιος αυτό οφείλεται και στο ότι «έχουμε και ωραία ομάδα, νιώθω άνετα με τους ανθρώπους, που είναι πολύ σημαντικό.» Είπε ότι θέλει να παρακολουθεί τον εαυτό του για να βλέπει εάν λειτουργεί σωστά ή όχι, παρότι είναι σκληρός κριτής. Αγαπημένη του σκηνή είναι το ξέσπασμά του Τάσου την ώρα που αποφάσισε να μην πάει στο γάμο και άφησε την Μαρία να περιμένει στην εκκλησία, ενώ αποκάλυψε ότι στη σκηνή με την Κόρα Καρβούνη έξω από το «Όνειρο» έκανε πάρα πολύ κρύο που τον δυσκόλεψε. Όσο για το αν θα μάθει ο Γιώργης αυτό που συνέβη με τον Τάσο και τη Νίτσα «φαντάζομαι πως ενδεχομένως, ίσως και να μάθει.»

«Προτιμώ να πεθάνω όρθιος παρά να πεθάνω γονατιστός» είναι μία φράση που τον εκφράζει και έχει ως τατουάζ στο χέρι του από 16 ετών «προσπάθησε να συνεχίσεις να κάνεις αυτά που θέλεις και σε εκφράζουν και επιλέγεις και ας αποτύχεις, δεν πειράζει, προσπάθησες», όπως είπε.

Τι είναι σημαντικό για εκείνον στις ανθρώπινες σχέσεις: «Η αγάπη και η αποδοχή στον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου όπως είναι, είναι το σημαντικότερο σε όλες τις σχέσεις. Είμαστε τα βιώματά μας, σίγουρα, αλλά έχεις γύρω σου ανθρώπους τους οποίους αν θέλεις να μείνουν στη ζωή σου πρέπει να τους αποδεχθείς όπως είναι.»googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith