Αυτή η νύχτα μένει – Ο Ντίνος ανεβαίνει στην πίστα του “Ονείρου” και όλα αλλάζουν

Γ. Παπαπαύλου 1

Μία είσοδος στο αποψινό επεισόδιο της Νύχτας συγκλονίζει τους πάντες.

Ο Θάνος Αλεξανδρής υποδυόμενος τον μάνατζερ έρχεται στο «Όνειρο» για να «φρεσκάρει» το πρόγραμμά του. Μαζί του φέρνει χορεύτριες για «μεγάλες ζημιές» και τον Ντίνο (Γιώργος Παπαπαύλου), «τον καλύτερό του», όπως λέει. Ο Ντίνος ανεβαίνει στην πίστα να τραγουδήσει και όλοι παγώνουν. Η Διαμάντω συγκινείται τόσο από την ερμηνεία του που τον αγκαλιάζει και τον φιλά μην αφήνοντας περιθώριο στον Στρατή να αρνηθεί την παραμονή του στο μαγαζί, παρά την αντίθετη άποψη του Άλκη. Ο Ντίνος φθάνει στο «Όνειρο» ακολουθώντας το δικό του όνειρο και αναζητά λίγο φως.

Ένας δυνατός χαρακτήρας, ιδιαίτερα συναισθηματικός που πρώτη φορά παρακολουθούμε σε τηλεοπτική, δραματική σειρά και όχι σε κάποια κινηματογραφική αίθουσα ή συνδρομητική πλατφόρμα.

Δείτε το απόσπασμα όπως μεταδόθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα»:

Όσα θα δούμε απόψε στις 22:40

Ο Χρήστος προσπαθεί μάταια να ξεφορτωθεί τη Φωφώ που συνεχίζει να τον εκβιάζει ζητώντας ακόμη περισσότερα χρήματα. Ο Πόντικας προσπαθεί να επισκεφτεί την Μυρτώ στην κλινική αλλά αντιμετωπίζει την άρνηση των γιατρών. Η Ζέτα έρχεται πιο κοντά με το Σταύρο, καθώς εκείνος την πολιορκεί όλο και πιο στενά. Το άρθρο του Σταματιάδη προκαλεί πανικό στο Στέλιο και ρίχνει ευθύνες στον Αλέξανδρο, ενώ ο Στρατής αντιλαμβάνεται πως η Φωφώ γνωρίζει ποιος σκότωσε τον Νώντα Παραδείση. Ο Διαγόρας αποφασίζει να κάνει εγκαίνια για τη «νέα εποχή» στο «Όνειρο» παρά τις διαφωνίες του Στρατή.

Δείτε το trailer:

zenith