Αυτή η νύχτα μένει: Νικολέττα Καρρά “η Νίκη παραμένει ερωτευμένη με τον Στρατή”

Ν. Καρρά

Η Νικολέττα Καρρά, η γοητευτική και καλόκαρδη Νίκη, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής “Super Κατερίνα” και μίλησε με την Κατερίνα Καινούργιου.

Ο ρόλος της: «τη Νίκη την ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή που έπεσαν στα χέρια μου τα κείμενα. Πρέπει να σου πω ότι ο ρόλος της Νίκης είναι ίσως ο τελευταίος ρόλος που γράφτηκε, γιατί έπρεπε να υπάρχει ένας τέτοιος χαρακτήρας. Να υπάρχει μια γυναίκα που πολύ συνειδητά κάνει αυτή τη δουλειά, δηλαδή τραγουδά και κάνει και κονσομασιόν. Η Νίκη είναι ένα παιδί ταλαιπωρημένο με τεράστια εσωτερική δύναμη, που έχει κάνει μια υπέρβαση για εκείνα τα χρόνια και έχει αποφασίσει να αλλάξει εντελώς τη ζωή της μετά από κάτι σοβαρό που της συνέβη. Είναι ένα πολύ ξεκάθαρο και ντόμπρο παιδί, καλός χαρακτήρας και το συγκινητικό σε αυτή την ιστορία είναι ότι όλος ο κόσμος της είναι η δουλειά, το μαγαζί. Δεν έχει οικογένεια, δεν έχει παιδί, δεν έχει σύντροφο δεν έχει τίποτα η Νίκη. Η φωνή είναι δική μου, δεν με ντουμπλάρουν. Αποφασίσαμε με τους ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι για το μουσικό κομμάτι της σειράς, να πω εγώ τα δικά μου τραγούδια, το ήθελα κι εγώ άλλωστε, μου άρεσε σαν εμπειρία. Στα περισσότερα μοιάζω με τη Νίκη, σε ό,τι αφορά το χαρακτήρα όχι τα βιώματα. Της μοιάζω πάρα πολύ, αισθάνομαι ότι είναι ένα κομμάτι από μένα η Νίκη, την κατάλαβα από το δεύτερο, τρίτο επεισόδιο. Είναι ένας ρόλος που αισθάνομαι ότι τον περίμενα».

Η απόρριψη από τον Στρατή: «η Νίκη έφαγε «χυλόπιτα» από τον Στρατή, είναι ερωτευμένη αλλά θα το προσπεράσει. Σαν χαρακτήρας δίνει στα πράγματα την αληθινή τους διάσταση είναι ρεαλίστρια, παρόλα αυτά δεν μπορώ να πω ότι σταματά να είναι ερωτευμένη με τον Στρατή».

Η Νίκη εναντίον της Ζέτας: «δεν τη συμπαθεί τη Ζέτα γιατί υπάρχει το γυναικείο, το ανταγωνιστικό που είναι πάρα πολύ φυσιολογικό να υπάρχει σε αυτές τις περιπτώσεις. Παρόλο που είναι καλό παιδί η Νίκη, είναι καλή «πάστα», η γυναικεία της φύση θα βγει, δεν θα γίνουν φίλες με τη Ζέτα. Η Νίκη δε θα φτάσει σε ακραία σκηνικά για το Στρατή, θα δούμε άλλες πτυχές της λίγο αργότερα. Θα βγουν κάποιες περίεργες συμπεριφορές που έχουν να κάνουν με το παρελθόν της, αγγίζουν ευαίσθητες πτυχές. το μαγικό σε αυτή τη σειρά είναι ότι όλοι οι άνθρωποι κουβαλάνε ένα παρελθόν και οι συμπεριφορές τους είναι απολύτως ανθρώπινες, δηλαδή ακόμη και η οποιαδήποτε άσχημη συμπεριφορά είναι ανθρώπινη».

Η ανταπόκριση του κόσμου: «ακούω πάρα πολύ καλά σχόλια για το ρόλο, παρότι ακόμα δεν έχει εξελιχθεί ο χαρακτήρας της Νίκης και δεν έχει φανεί αυτό που κουβαλά, αλλά χαίρομαι πάρα πολύ γιατί σημαίνει ότι η Νίκη έχει «γράψει» από τόσο νωρίς».

Απόψε στις 22:40

Η απόφαση της Εύης και της Φωτεινής ν’ ανοίξουν το κλειδωμένο δωμάτιο φέρνει τον Χρήστο αντιμέτωπο με την πληγή του. Εκείνες καταφεύγουν στο σπίτι της γιαγιάς Βρεττώς, που προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια. Κανείς τους δε γνωρίζει πως την ίδια ώρα η συνάντηση Γιώργη και Αλέξανδρου οδηγεί σε μια παράξενη συμμαχία. Η Νίτσα από την άλλη, δίνει τη ψυχή της στη Ζέτα, που στο άκουσμα των όσων λέει ο δικηγόρος της καταρρέει, ενώ ο Γιώργης την περιμένει πικραμένος. Το φιλί που δίνει η Ζέτα στον Στρατή ανάμεσα στα κλάματά της, μένει αναπάντητο. Τη στιγμή που ο Χρήστος ανοίγει την πόρτα και μπαίνει στο μαγαζί, οι καρδιές όλων φτάνουν στα όριά τους.

zenith