Αυτή η νύχτα μένει – Γιώργος Πυρπασόπουλος “ο Σταματιάδης θα κινδυνεύσει”

Γιώργος Πυρπασόπουλος

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, ο δημοσιογράφος Σταματιάδης, βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για το ρόλο του και τις εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά.

Για τη σχέση του Σταματιάδη με την κόρη του: «Είναι πολύ δεμένη η σχέση του Σταματιάδη με την κόρη του, την υπεραγαπά. Δυστυχώς τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα θέλει ο πατέρας της. Είναι πολύ οργισμένος με το γεγονός και θα σταματήσει τη σχέση που έχει αναπτύξει με τον Χρήστο, παίρνει τις αποστάσεις του».

Πως θα εξελιχθεί ο ρόλος του: «Ο Σταματιάδης θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη κατάσταση, πιο δύσκολη από αυτή που βρέθηκε στο γάμο. Θα φθάσει να κινδυνεύσει η ζωή του γιατί σκαλίζει πράγματα που κάποιοι δεν θέλουν να τα σκαλίζει. Παίρνει ρίσκο και τον βάζει σε κίνδυνο.

Τι τον γοήτευσε στη σειρά: «Με γοήτευσε αυτό που φέρει το βιβλίο του Αλεξανδρή, η ταινία που γνώριζα, αλλά και το γεγονός ότι ο χαρακτήρας του δημοσιογράφου έχει και ένα κομμάτι έρευνας που είναι πολύ ενδιαφέρον και μου αρέσει. Μοιάζει λίγο σαν αστυνομικός, ντέτεκτιβ. Είναι ωραίο στοιχείο για τον χαρακτήρα».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

zenith