Αυτή η νύχτα μένει – Γιάννης Τσορτέκης “τον Γιώργη και τη Νίτσα τους δένει μια παιδικότητα”

Κ.Καρβούνη Γ.Τσορτέκης

Ο Γιάννης Τσορτέκης, ο ανοιχτόκαρδος Γιώργης της Νύχτας, βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και συνομίλησε με την Κατερίνα Καινούργιου για τη σειρά, το ρόλο του και όχι μόνο.

Η σχέση του Γιώργη με τη Νίτσα: «ο Γιώργης ερωτεύεται παράφορα τη Νίτσα και το έχουμε δει μέχρι τώρα. Η Νίτσα από την πλευρά της ανταποκρίνεται και δεν ανταποκρίνεται σε αυτή την πολιορκία. Το σημαντικό είναι ότι συμβαίνει πολύ ζωτικά αυτή η σχέση μεταξύ τους, γιατί είναι δύο άνθρωποι που συναντιούνται επειδή έχουν βαθιά φυλαγμένη μέσα τους μια παιδικότητα, αυτό τους ενώνει. Ταυτόχρονα είναι δυο πολύ τραυματισμένοι άνθρωποι, καθένας διαφορετικά από τη ζωή του, αλλά αυτά όλα κάνουν μια ιδιαίτερη χημεία και τους φέρνουν σε επαφή».

Η σχέση του Γιώργη με τον αδελφό του: «με τον αδελφό μου έχουμε πάρα πολλούς λόγους για να είμαστε σε ρήξη από πάντα, μάλλον γεννηθήκαμε με ρήξη από τη μαμά. Οι συγκρούσεις που συμβαίνουν και σε οικογενειακό και σε κοινωνικό επίπεδο είναι πάντοτε προσχήματα για να μπορέσει να εκτονωθεί μια κατάσταση, μια ένταση που υπάρχει μεταξύ μας. Είμαστε αδέλφια, σε όποια ρήξη και να έρθουμε «το αίμα νερό δε γίνεται», οπότε έχουμε κάθε λόγο να την διαπραγματευόμαστε στα άκρα της αυτή τη σχέση».

Ο Γιάννης Τσορτέκης αναφέρθηκε ακόμη στις δύσκολες τηλεοπτικές σκηνές που έχει κληθεί να ερμηνεύσει, στους λόγους που δεν εμφανίζεται συχνά σε τηλεοπτικές δουλειές και στη θεατρική παράσταση «Αντιγόνη» που συμμετέχει.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Τι θα δούμε απόψε στις 22:40:

Ο Στέλιος δέχεται ένα σήμα από τα κεντρικά της χωροφυλακής που απειλεί το μέλλον του. Η Αγλαΐα από την άλλη ακούει από τον Μίλτο την πιο πικρή και καλά κρυμμένη αλήθεια της ζωής της. Μια ακόμα κρίση του Αχιλλέα τρομοκρατεί τη Μυρτώ, ενώ μετά την απρόοπτη συνάντηση της με τον Αλέξανδρο, η Εύη μένει με ακόμα περισσότερες απορίες για τη σχέση του με τους γονείς της. Καθώς ο Χρήστος προετοιμάζει την επόμενη επίθεση του στον Στρατή, έρχεται αντιμέτωπος με την οργή του Γιώργη. Ο Στρατής από την άλλη δέχεται τη συμβουλή της Διαμάντως να μείνει με τη Ζέτα και να φυλάξει τα νώτα του και ψάχνει να βρει λύσεις. Αγνοεί, όμως, το παιχνίδι που έχει στήσει πίσω από την πλάτη του ο Παπαδόπουλος.

Δείτε το trailer:

zenith