Αυτή η νύχτα μένει – Δημήτρης Πλειώνης ” Ο Ντόκος επιστρέφει δυναμικά με ένα κρυφό χαρτί”

Δ. Πλειώνης 2

Ο Δημήτρης Πλειώνης, ο κακός Γιάννης Ντόκος που δε σταματά πουθενά, μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται!» για όλα: τη σειρά, το ρόλο του, πως άφησε τον αθλητισμό και τον πρωταθλητισμό και στράφηκε στην υποκριτική, την οικογένειά του, τη θεατρική παράσταση που σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί.

Για το ρόλο του Ντόκου: «δεν ξέρω γιατί με σκεφτήκανε για αυτό το ρόλο. Στην αρχή δεν ήθελα να τον κάνω γιατί πίστευα ότι δεν έχω την κατάλληλη φωνή, όμως υπήρχε μια επιμονή και δελεάστηκα. Πάντα ο ρόλος του κακού είναι μια πρόκληση για τον ηθοποιό γιατί έχει πολλά πράγματα που μπορείς να χτίσεις. Μου άρεσε πάρα πολύ και το σενάριο και η συνεργασία με την Κατερίνα Φιλιώτου που δεν είχαμε ποτέ συνεργαστεί και ήθελα πολύ να το κάνω. Τραγουδώ εγώ. Βέβαια, το γεγονός ότι είναι ένας αρνητικός χαρακτήρας, επιδιώξαμε να μην είναι και φωνάρα».

Πως έφτιαξε τον χαρακτήρα: «προσπαθούσα να συζητήσω με ανθρώπους που έχουν υποστεί κακοποιητικές συμπεριφορές. Αυτός είναι ένας κακοποιητικός, εμμονικός χαρακτήρας, θεωρεί τη Ζέτα κτήμα του, δική του και της φέρεται πάρα πολύ άσχημα και δεν αποδέχεται ότι μπορεί να του φύγει. Όταν έχω ένα χαρακτήρα πρέπει να βρω κάτι να τον αγαπήσω και αυτό που βρίσκω είναι ότι αυτοί οι χαρακτήρες χρειάζονται βοήθεια. Δηλαδή μπορεί να είχε δύσκολα παιδικά χρόνια, μπορεί να τον χτυπάγανε όταν ήταν μικρός, μπορεί το περιβάλλον να ήταν κακό. Προσπαθώ να βρω τα στοιχεία που κάνουν αυτόν τον άνθρωπο να συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο».

Τι θα δούμε στη συνέχεια: «ο Ντόκος την κοπανάει μέχρι να ησυχάσουν τα πράγματα αλλά επιστρέφει με ένα κρυφό χαρτί. Βρίσκει ένα κρυφό χαρτί το οποίο μπορεί να κινήσει κάποια νήματα. Επιστρέφει δυναμικά. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες κάθε επεισόδιο είναι μοναδικό».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith