Αυτή η νύχτα μένει – Αναστασία Τσιλιμπίου / Ιωάννης Απέργης “Θέλουμε η Μυρτώ και ο Πόντικας να είναι μαζί”

Αναστασία Τσιλιμπίου

Η Αναστασία Τσιλιμπίου και ο Ιωάννης Απέργης βρέθηκαν στον καναπέ του «Καλύτερα δε γίνεται!» και μίλησαν για το πολυαγαπημένο ζευγάρι που έχει κλέψει τις καρδιές των τηλεθεατών, τον Πόντικα και τη Μυρτούλα.

«Πολύς κόσμος αγάπησε τη σειρά. Ήταν τιμή μας που ήμασταν δίπλα σε αυτούς τους μεγάλους ηθοποιούς» ήταν τα πρώτα λόγια του Γιάννη τονίζοντας «η Αναστασία είναι ηθοποιάρα και ο χρόνος θα το δείξει.»

Έχει αναπτυχθεί μια φιλία μεταξύ τους «ο Γιάννης ήταν το πρώτο άτομο που ένιωσα ηρεμία και ασφάλεια, ήξερα ότι αν είχα κάποιο πρόβλημα θα με βοηθήσει, είναι ένα παιδί χρυσό και δεν το καταλαβαίνει πολλές φορές» είπε η Αναστασία. Και οι δύο παραδέχθηκαν ότι η ατμόσφαιρα στα γυρίσματα είναι πολύ ευχάριστη και αυτό αποδεικνύεται και από τα ξεκαρδιστικά βίντεο που ανεβάζουν στα social media.

«Με την ομάδα από τα μπουζούκια με πρώτους τον Βασίλη Μπισμπίκη και τον Θανάση Βλαβιανό, δεν μπορείς να κάνει σκηνή, γελάμε συνέχεια και ο σκηνοθέτης λέει ‘ρε παιδιά δράμα κάνουμε τι γίνεται;’», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης.

Η Αναστασία για τη Μυρτώ: «ήταν τιμή μου να φέρω στη ζωή αυτό το χαρακτήρα, την πονούσα και την πονάω ακόμη. Και πολλές φορές στις δύσκολες στιγμές πραγματικά πονάω τη Μυρτώ και κάθε Μυρτώ που μπορεί να περνά κάτι αντίστοιχο. Το καλό είναι ότι η σειρά μας, δείχνει αληθινά τι ζει ο κόσμος. Και ήταν τιμή μου που μπόρεσα να το δείξω και έμαθα κι εγώ πολλά.»

Ο Γιάννης για τον Πόντικά: «υπάρχουν άντρες σαν τον Πόντικα αλλά είναι λίγοι. Έχουμε μάθει να αγαπάμε κάπως διαφορετικά ή να βλέπουμε τις γυναίκες κάπως διαφορετικά. Αν όλοι ήταν σαν τον Πόντικα και τη Μυρτούλα πόσο διαφορετική θα ήταν η χώρα μας!»

Θα καταλήξουν μαζί η Μυρτώ και ο Πόντικας; «Σαν Γιάννης πιστεύω ότι δεν πρέπει να μείνουν χώρια αυτοί οι δυο χαρακτήρες, εγώ δεν πρόκειται να την αφήσω!», είπε ο Γιάννης.

«Η Μυρτώ νιώθει απίστευτη ντροπή για αυτό που έχει ζήσει και ίσως να νιώθει ότι φταίει χωρίς να φταίει. Γι’ αυτό ίσως αρνήθηκε την πρόταση του υπέροχου Πόντικα, αλλά εμείς θέλουμε να είναι μαζί», τόνισε η Αναστασία.

Κλείνοντας, καλέσαν όλον τον κόσμο που αγάπησε την Νύχτα να βρεθεί στη μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού «Αυτή η νύχτα μένει – Live» στις 19 Ιουνίου στο Θέατρο Πέτρας με τα αγαπημένα τραγούδια του ’80 και τη συμμετοχή των πρωταγωνιστών της σειράς.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith