Αχιλλέας Μπέος: «Τι ήρθες εδώ να δεις;» – «Αφήστε τις αγκαλιές και βοηθήστε τον κόσμο»

beos volos xr

Νέα βίντεο από όσα συμβαίνουν στον Βόλο το πρωί της Πέμπτης δημοσίευσε ο δήμαρχος της πόλης, Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος, μάλιστα, «κατσάδιασε» έναν ηλικιωμένο ο οποίος βρέθηκε κοντά «φουσκωμένο» από τα νερά ποταμό Κραυσίδωνα.

«Τι ήρθες εδώ να δεις; Είναι φυσική καταστροφή. Τρεις μέρες βρέχει, κατακλυσμός» ακούγεται να λέει ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος «έβαλε χέρι» φωνάζοντας «που πάτε ρε άνθρωποι;» και σε οδηγούς που βρίσκονταν στην απέναντι πλευρά του ποταμού.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Στο δεύτερο βίντεο ο Αχιλλέας Μπέος βρέθηκε στο σημείο που γίνεται η διανομή νερού σε κατοίκους του Βόλου για να δώσει οδηγίες στους εργαζόμενους του δήμου προκειμένου να εξελίσσεται ταχύτερα η διαδικασία χωρίς να διστάσει να μοιράσει και ο ίδιος εξάδες νερών.

Στο τρίτο βίντεο ο δήμαρχος Βόλου κατέγραψε την προσπάθειά του να προσεγγίσει την περιοχή του παλαιού λιμεναρχείου προκειμένου να μοιραστεί νερό και φαγητό στους εκεί εγκλωβισμένους κατοίκους.

«Όχι βιβλική καταστροφή, όχι Κιβωτός του Νώε. Ο κόσμος είναι εδώ 3 μέρες χωρίς νερό, ρεύμα και φαγητό. Θλίβεται η καρδιά μου. Τι να πω για τους συνανθρώπους μου» ακούγεται ο Αχιλλέας Μπέος ο οποίος ανέλαβε να ενθαρρύνει μια γυναίκα φωνάζοντας της «υπομονή γιαγιά, υπομονή».

protothema.grgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith