Αχαΐα: Πρόστιμο στον ψαροντουφεκά που ενεργοποίησε άνευ κινδύνου τον κρατικό μηχανισμό

psarotoufekas

Ο νεαρός ψαροντουφεκάς εντοπίστηκε καλά στην υγεία του και το θρίλερ στην Αχαΐα ολοκληρώθηκε. Ο ίδιος φέρεται να είπε πως από κάποια στιγμή και μετά φοβόταν να εμφανιστεί.
Για περισσότερο από 20 ώρες ο 27χρονος Πατρινός ψαροντουφεκάς που ήταν αγνοούμενος στη θαλάσσια περιοχή Λαμπίρι Αγιαλείας στην Αχαΐα, παρακολουθούσε από απόσταση τη μεγάλη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης που είχε στηθεί από το Λιμενικό.

Βρισκόταν σε χώρο παραλιακού καταστήματος (beach bar) και φοβούμενος πιθανές επιπτώσεις για παράνομη αλιεία, επέλεξε να κρύβεται όλο αυτό το διάστημα, με σκάφη και βατραχανθρώπους του Λιμενικού, ιδιώτες δύτες, ακόμα και ελικόπτερο να ψάχνουν για ένα σημάδι ζωής του, σε θάλασσα και ξηρά.

Στο LIVE NEWS μίλησε ο θείος του 27χρονου.

«Για ψαροντούφεκο είχαν πάει, τι φοβηθήκανε; Από κανένα Λιμεναρχείο που πήγε; Βγήκε από την θάλασσα το άλλο το παιδί και δεν τον βρήκε. Δύο φίλοι παρέα είχαν πάει. Τώρα τι έγινε εκεί δεν μπορώ να ξέρω. Μόλις δεν τον βρήκε εκεί, του μπήκαν υποψίες. Που είναι; Τι έγινε; Εκεί στην παραλία από πάνω σε κάτι χαλάσματα τον βρήκαν. Δεν έπινε. Δεν ξέρω τι έξοδα θα του βγάλουνε τώρα. Όλοι βάζουν το κακό μπροστά. Χίλια δύο μπορεί να είχε πάθει».

megatv.comgooglenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith