Α. Κατσιφάρας: Έπεσε η αυλαία των Πανεπιστημιακών τμημάτων σε Πύργο – Αμαλιάδα – Αίγιο και Αγρίνιο

apostolos katsifaras

Έπεσε η αυλαία των Πανεπιστημιακών τμημάτων σε Πύργο – Αμαλιάδα – Αίγιο και Αγρίνιο.

Μόλις τρία χρόνια χρειάστηκαν για να παρακολουθήσουμε την αυλαία του οριστικού κλεισίματος των ακαδημαϊκών τμημάτων σε Ηλεία , Αιτωλοακαρνανία και Αχαΐα.

Μόλις τρία χρόνια χρειάστηκαν για να απαξιωθούν με τον χειρότερο τρόπο όνειρα , προσδοκίες, διεκδικήσεις και κατακτήσεις ετών.

Ποιο συγκεκριμένα :

Τέλος στο Ακαδημαϊκό τμήμα της Μουσειολογίας στον Πύργο.

Τέλος στο ακαδημαϊκό τμήμα Γεωπονίας στην Αμαλιάδα.

Τέλος στο ακαδημαϊκό τμήμα Φυσικοθεραπείας στο Αίγιο.

Τέλος στο ακαδημαϊκό τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας στο Αγρίνιο.

Ταφόπλακα με το καλημέρα της εκλογής της ΝΔ στην νεουδρυθείσα Νομική Σχολή της Πάτρας.

Αλήθεια,

τι καταφέρατε τελικά ως Περιφερειακή αρχή κ Φαρμάκη ? ποιο ο απολογισμό σας ? Γιατί επιλέξατε την βολική κόντρα ενάντια στον πρύτανη και όχι την ευθεία κόντρα με την Κυβέρνηση που έχει και την αποκλειστική ευθύνη για το οριστικό κλείσιμο ?.

Αλήθεια ,

Το εξακτινωμένο Πανεπιστήμιο που παντού διαλαλούσατε και είχατε ως στρατηγική επιλογή που πήγε ? και το κυριότερο γιατί παρασύρατε και τους Δημάρχους στην λάθος σας όπως αποδείχθηκε διεκδικητική γραμμή ?

Αλήθεια,

που είναι οι Βουλευτές της ΝΔ ? τι λένε σήμερα ? πως σηκώνουν το Βάρος της αυλαίας του κλεισίματος ? και τι θα πουν στου πολίτες που τους εμπιστεύτηκαν τις τύχες τους ?

ΜΠΡΑΒΟ σας Κύριοι

επιτελέσατε το έργο σας, κλείσατε τα πάντα !

Η Ηλεία είναι το μεγάλο Θύμα της κυβερνητικής σας πολιτικής. Καταφέρατε και έμεινε ο Μοναδικός νομός στην Ελλάδα χωρίς Πανεπιστημιακά Τμήματα, χωρίς παράθυρο στο ΦΩΣ.

Οι πολίτες όμως δεν αποδέχονται την ΗΤΤΑ σας και θέλουν να γνωρίζουν τα πάντα εκτός και αν συμφωνείτε με τις κυβερνητικές επιλογές οπότε είστε νικητές.

Η παράταξή μας ΔΙΚΑΙΩΜΑ στην ΠΡΟΟΔΟ πολύ έγκαιρα έφερε το θέμα στο περιφερειακό συμβούλιο, πήρε καθαρή Θέση και συμμετείχαμε σε όλες τις κινητοποιήσεις των φορέων. Μιλήσαμε ανοικτά και είπαμε ότι η Κυβέρνηση έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο.

Εκεί έπρεπε να στοχεύσουμε από την αρχή χωρίς συμβιβασμούς και εκπτώσεις.

Δεν εισακουστήκαμε !

Ο Δρόμος τώρα της αλήθειας και της πολιτικής χρέωσης είναι μονόδρομος !googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith