Λιμάνι Παλαίρου – Νορβηγός σε έξαλλη κατάσταση άφησε το σκάφος του

λιμανι κατουνα

Ένα γεγονός που ξεσήκωσε τους κατοίκους της παραλίας της Παλαίρου.

Άνδρας μάλλον Νορβηγός, έπεσε στο λιμάνι της Παλαίρου σε έξαλλη κατάσταση αφού άφησε το σκάφος του, καταμαράν αραγμένο και κολυμπούσε φωνάζοντας κοντεύοντας να φθάσει στην απέναντι όχθη. «Άγνωστοι οι λόγοι» που οδήγησαν τον επισκέπτη της Παλαίρου σε αυτή την ενέργεια αλλά έφερε μεγάλη αναστάτωση, όπου κατέβηκε κόσμος στο λιμάνι να δουν τι συμβαίνει , σε λίγο κατέφθασαν το λιμεναρχείο από ξηρά και θάλασσα και το ΕΚΑΒ.
Στην προσπάθεια του να τον βγάλει από την θάλασσα Ζαβερδιανός με βάρκα δεν τα κατάφερε, διότι δεν ήθελε.

Στην συνέχεια με την βοήθεια του Λιμεναρχείου βγήκε από τη θάλασσα και το ΕΚΑΒ έδωσε τις πρώτες βοήθειες. Ο άνθρωπος πάντως είναι καλά στην υγεία του.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού:

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Λευκάδας, για λουόμενο σε δυσχερή θέση, στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του Λιμένα Παλαίρου Ν. Αιτωλοακαρνανίας.

Στην περιοχή έσπευσαν, περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς και περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου εντοπίστηκε ο ανωτέρω.

Με τη συνδρομή ιδιωτικού αλιευτικού σκάφους, στελέχη του Λιμεναρχείου Λευκάδας προσέγγισαν τον εν λόγω λουόμενο, ο οποίος αρχικά δήλωσε ότι δεν έχρηζε συνδρομής, ενώ στη συνέχεια, περισυνελέγη από το περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., καλά στην υγεία του και μεταφέρθηκε με ασφάλεια στην ακτή.

katounanews.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith