Άμεση κινητοποίηση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων από την κακοκαιρία

20241005 ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ (3) (1)

Στην πρώτη γραμμή της μάχης για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που επέφερε η σφοδρή και απότομη κακοκαιρία στην περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας, βρέθηκε από την πρώτη στιγμή ο μηχανισμός της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Με εντολή του Περιφερειάρχη, Νεκτάριου Φαρμάκη και υπό την καθοδήγηση και εποπτεία του Αντιπεριφειάρχη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Θανάση Μαυρομμάτη, τέθηκαν σε άμεση κινητικότητα τα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας καθώς και το σύνολο του στόλου των οχημάτων και μηχανημάτων της Περιφέρειας.
Συγκεκριμένα, 29 οχήματα και μηχανήματα έργου διατέθηκαν προς ενίσχυση των προσπαθειών της Πυροσβεστικής και των Δήμων που επλήγησαν, προχωρώντας διαρκώς σε καθαρισμούς χειμάρρων, ρεμάτων και οδών όπου κρίθηκε αναγκαίο.
Παράλληλα, κατά τη διάρκεια έκτακτης συντονιστικής σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και τον Δήμο Αγρινίου στο παλαιό Δημαρχείο Στράτου, έγινε καταγραφή της υφιστάμενης κατάστασης και των σημείων που χρίζουν προτεραιότητας και υπήρξε συντονισμός της περαιτέρω δράσης των φορέων.
Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας παραμένει σε πλήρη επιφυλακή μέχρι το τέλος του κύματος κακοκαιρίας και θα συνεχίσει να επιχειρεί στα σημεία ανάγκης μέχρι την πλήρη αποκατάστασή τους.
20241005 ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ (1)

20241005 ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ (4)

20241005 ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ (2)



googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith