Τουρκία: Σώθηκε 6χρονο κοριτσάκι που είχε παγιδευτεί σε βάθος 7 μέτρων από την ελληνική ΕΜΑΚ (video)

diasvstis

Οι διασώστες κατάφεραν να βγάλουν ζωντανό από τα χαλάσματα του σπιτιού του το 6χρονο κορίτσι.
Ζωντανό κατάφεραν να βγάλουν ένα 6χρονο κορίτσι οι διασώστες της ελληνικής ΕΜΑΚ, που βρίσκονται από χθες στην Τουρκία προκειμένου να βοηθήσουν στις επιχειρήσεις διάσωσης των χιλιάδων εγκλωβισμένων στις περιοχές που επλήγησαν από τις σεισμικές δονήσεις που σημειώθηκαν τη Δευτέρα.

Οι Έλληνες διασώστες άκουσαν τα κλάμματα ενός κοριτσιού, τις 7χρονης Φατμά αλλά δυστυχώς το κοριτσάκι άφησε την τελευταία του πνοή λίγα λεπτά μετά τον απεγκλωβισμό της. Λίγο αργότερα, οι άνθρωποι της ΕΜΑΚ κατάφεραν να βγάλουν την 6χρονη αδελφή του άτυχου κοριτσιού.

Οι Έλληνες άνδρες της ΕΜΑΚ κατάφεραν να απεγκλωβίσουν την 6χρονη αδερφή της Φατμά και συγκινημένοι αγκαλιάστηκαν μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης. Η μητέρα των κοριτσιών δυστυχώς, δεν τα κατάφερε.

Οι δυνάμεις της ελληνικής ΕΜΑΚ που έχουν χωριστεί σε μικρότερες ομάδες και επιχειρούν από σημείο σε σημείο, κόντρα στο χρόνο, σε Αλεξανδρέττα (Χατάι) και Άδανα.

Παράλληλα, οι άνδρες της ΕΜΑΚ κατάφεραν να απεγκλωβίσουν έναν 50χρονο, μέλος τετραμελούς οικογένειας που παγιδεύτηκε κάτω από κλιμακοστάσιο.

megatv.com

zenith