15 θέσεις έχουν παραμείνει διαθέσιμες για την εκδρομή της Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας στους Αγίους Τόπους

ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ ΣΗΜΕΡΑ2

Δεκαπέντε θέσεις έχουν παραμείνει διαθέσιμες για την εξαήμερη προσκυνηματική εκδρομή στους Αγίους Τόπους, που διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας, από 12 έως 17 Ιουλίου 2023.
Για πρώτη φορά η Τοπική μας Εκκλησία θα προσφέρει στο χριστεπώνυμο πλήρωμά της, την ευλογημένη ευκαιρία της προσκυνηματικής θεωρίας στους Αγίους Τόπους και της επισκέψεως στα Πανάγια Προσκυνήματα της Σιωνίτιδος Εκκλησίας, βιώνοντας την μοναδική και ανεπανάληπτη εμπειρία της μεταβάσεως στο ιερότερο σημείο της γης, όπου γεννήθηκε, δίδαξε, θαυματούργησε, σταυρώθηκε και αναστήθηκε ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός.
Το πρόγραμμα της εκδρομής, που θα συνοδεύει ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Δαμασκηνός, θα περιλαμβάνει προσκύνημα στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως, στον Πανάγιο Τάφο του Κυρίου μας, στον φρικτό Γολγοθά, στον Τάφο της Παναγίας μας στη Γεθσημανή, στο Ιερό Σπήλαιο της Βηθλεέμ, στο Όρος Θαβώρ, στη Ναζαρέτ και στην Κανά, στο Σαραντάριο Όρος, στη Βηθανία και στην Ιεριχώ, στον Ιορδάνη Ποταμό και στο Όρος των Ελαιών.
Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται:
Στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου, στο Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως «Φάρος Ορθοδοξίας», στο τηλέφωνο: 26310 26549 και
Στο Αγρίνιο, στο Βιβλιοπωλείο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Ζωοδόχου Πηγής, στο τηλέφωνο: 26410 22860.googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith