Με 22 παίκτες η αποστολή του Ραζβάν Λουτσέσκου

loytsekoy

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την αποστολή για τη ρεβάνς με τη Γάνδη στη φάση των “16” του Europa Conference League και από αυτή απουσιάζει, όπως αναμενόταν, το όνομα του Ομάρ Ελ Καντουρί.

Ο Μαροκινός μέσος έμεινε εκτός την τελευταία στιγμή λόγω ίωσης, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να επιλέγει 22 ποδοσφαιριστές για το Βέλγιο, όπου δεν θα έχει στη διάθεσή του, ούτε τους Μιχαηλίδη, Κούρτιτς και Ζίβκοβιτς.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να γράψει μία ακόμα σελίδα στο βιβλίο της ευρωπαϊκής του ιστορίας. Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι κόντρα στη Γάνδη στο Βέλγιο κι είναι έτοιμη για αναχώρηση.

Ο ΠΑΟΚ καλείται να υπερασπιστεί το 1-0 του πρώτου αγώνα και να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά του UEFA Europa Conference League 2021-22.Η τελευταία προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας περιελάμβανε δουλειά στην τακτική προσέγγιση του αγώνα και στις στατικές φάσεις.Ο Ράζβαν Λουτσέσκου καταστρώνει τα σχέδιά του χωρίς τον τραυματία Γιάννη Μιχαηλίδη και τους τιμωρημένους Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Γιάσμιν Κούρτιτς. Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Τέιλορ, Κουλιεράκη, Μιχάι, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Τσαούσης, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Σοάρες, Ντούγκλας, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Μιτρίτσα, Άκπομ, Τσόλακ, Κούτσιας

newsit.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith