Μετά από κάλεσμα της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα ζητούν μέτρα οικονομικής στήριξης οι κάτοικοι του Γαλατά

kosmos galatas

Μετά από κάλεσμα της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιούργησε η κατάρρευση των γεφυρών του Ευήνου στις πλημμύρες της 12ης Δεκεμβρίου 2021, πραγματοποιήθηκε σήμερα συγκέντρωση των κατοίκων του Γαλατά, του Περιθωρίου και του Ευηνοχωρίου στη γέφυρα του Ευήνου.

Το παρών στην συγκέντρωση έδωσε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, όπως και ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης, Θανάσης Μαυρομμάτης. Μάλιστα ο κ. Φαρμάκης μίλησε στους συγκεντρωμένους παρουσιάζοντας τις ενέργειες της Περιφερειακής Αρχής για την όσο το δυνατό γρηγορότερη αποκατάσταση της οδικής σύνδεσης και την άμβλυνση των προβλημάτων που έχουν προκληθεί.
ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΣΕ ΓΑΛΑΤΑ

Στο πλαίσιο της κινητοποίησης έγινε ενημέρωση για τις αποφάσεις του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, με τις οποίες θα υλοποιηθούν τα έργα που θα αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν, τη γνωστοποίηση των χρονοδιαγραμμάτων υλοποίησης των έργων αυτών, καθώς και την επικαιροποίηση της επιθυμίας και της αγωνίας των κατοίκων για για την εξεύρεση άμεσης λύσης.

Αρχικά, ο εκπρόσωπος της Συντονιστικής Επιτροπής Κώστας Σακαρέλος καλωσόρισε τους πολίτες και ανέγνωσε τις πρόσφατες ανακοινώσεις του αρμόδιου Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών.

Ακολούθως, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Γαλατά, Λευτέρης Μπαλωμένος, αναφέρθηκε στις ανάγκες που επιβάλλουν την άμεση λύση, καθώς και στις ενέργειες της Περιφέρειας για την εξεύρεση αυτής.

messolonghinews.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith