Ξεκίνησαν οι πωλήσεις του νέου pic-up Ford Ranger Raptor

ford ranger raptor 2022 4

Ξεκίνησαν οι πωλήσεις του νέου pic-up Ford Ranger Raptor, που εξοπλίζεται με τον ισχυρό βενζινοκινητήρα V6 3.0 EcoBoost 288 ίππων.

Του Σπύρου Ρέκκα
Η δεύτερη γενιά είναι αναβαθμισμένη σε όλους τους τομείς και σχεδιάστηκε για να αντιμετωπίσει ακόμη πιο αντίξοες εδαφικές συνθήκες.

Θεωρείται ιδανική επιλογή για όσους λατρεύουν τα σπορ στο βουνό και στη θάλασσα. Το μηχανολογικό του υπόβαθρο είναι εντυπωσιακό: Αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 10 σχέσεων, νέο σύστημα anti-lag στον V6 κινητήρα, ενεργό ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα εξαγωγής που συνοδεύεται από τα τέσσερα επιλέξιμα προφίλ (Quiet, Normal, Sport και Baja), ανασχεδιασμένες αναρτήσεις με κορυφαία αμορτισέρ FOX 2.5” Live Valve Internal Bypass, προηγμένο σύστημα μόνιμης τετρακίνησης με ηλεκτρονικά ελεγχόμενο on-demand κιβώτιο μεταφοράς δύο σχέσεων και μπλοκέ διαφορικά εμπρός και πίσω.

Το νέο εσωτερικό κοσμείται μεταξύ άλλων από μια πλήρως ψηφιακή οθόνη 12,4” και μία κεντρική οθόνη αφής 12’’. Σύστημα συνδεσιμότητας και ψυχαγωγίας SYNC4. Προηγμένες τεχνολογίες υποβοήθησης της οδήγησης. Οι εισαγωγές αέρα, μια σειρά από αεροδυναμικά στοιχεία, καθώς και τα ανθεκτικά πλαϊνά σκαλοπάτια από χυτό αλουμίνιο αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο την εμφάνιση του νέου pick-up. Ο τιμοκατάλογος ξεκινά από τα 69.630 ευρώ.

real.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith