Προφυλακιστέοι οι δύο νεαροί που συνελήφθησαν για κλοπές σε σχολικές μονάδες του Μεσολογγίου

dikastiko megaro mesologgiou

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν με σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή οι δύο νεαροί που συνελήφθησαν από την Ασφάλεια Μεσολογγίου, κατηγορούμενοι για τρεις κλοπές που διαπράχθηκαν πρόσφατα σε σχολικές μονάδες της πόλης. Η απόφαση ελήφθη μετά την ολοκλήρωση της απολογίας τους, όπου και αρνήθηκαν τις κατηγορίες, ωστόσο τα στοιχεία που προέκυψαν από την αστυνομική έρευνα οδήγησαν στη φυλάκισή τους εν αναμονή της δίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του messolonghivoice.gr, η αστυνομία προχώρησε χθες στη σύλληψή τους κατά τη διάρκεια περιπολίας, καθώς οι δύο νεαροί ήταν ήδη γνωστοί στις αρχές. Μετά από κατ’ οίκον έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία ενός εκ των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν λάπτοπ που είχαν κλαπεί από μία από τις σχολικές μονάδες.

Η υπόθεση πήρε νέα τροπή μετά τη διερεύνηση της πιθανής εμπλοκής τους και σε άλλες παρόμοιες κλοπές, γεγονός που ενίσχυσε την απόφαση της προφυλάκισής τους. Ειδικά ο ένας εκ των δύο είχε οδηγηθεί στο παρελθόν ενώπιον της δικαιοσύνης και είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, κάτι που επιβάρυνε τη θέση του στο δικαστήριο.



googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith