Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Στην εντατική μετά από τροχαίο ο πατέρας του, Μανώλης

manolis papakaliatis

Σε σοβαρή κατάσταση στην εντατική του Βενιζελείου νοσοκομείου νοσηλεύεται από χθες, Δευτέρα, ο γνωστός επιχειρηματίας και αθλητικός παράγοντας Μανώλης Παπακαλιάτης, πατέρας του ηθοποιού και σκηνοθέτη Χριστόφορου Παπακαλιάτη, μετά από τροχαίο ατύχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο Μανώλης Παπακαλιάτης υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο καθώς τραυματίστηκε βαρύτατα έπειτα από παράσυρσή του από μηχανάκι.

Πληροφορίες του patris.gr αναφέρουν ότι ο Μανώλης Παπακαλιάτης έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικό αιμάτωμα, έχει τραυματιστεί σε σπόνδυλους, στο μηρό, στη λεκάνη και στη μέση, ενώ έχει και κάταγμα στη κνήμη.

Πώς έγινε το τροχαίο

Όλα συνέβησαν αργά το απόγευμα της Δευτέρας στην περιοχή Άι Γιάννης της Κνωσού όταν ένα μηχανάκι παρέσυρε τον Μανώλη Παπακαλιάτη που επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν τον 76χρονο γνωστό επιχειρηματία και έναν ανήλικο που ήταν συνεπιβάτης του δικύκλου.

Και οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο με τον γνωστό επιχειρηματία να φέρει βαρύτατα τραύματα και τον ανήλικο συνεπιβάτη του δίκυκλου να φέρει ελαφρά τραύματα.

Ποιος είναι ο Μανώλης Παπακαλιάτης

Ο Μανώλης Παπακαλιάτης δραστηριοποιείται στον τομέα του τουρισμού με ξενοδοχειακές μονάδες σε αρκετές περιοχές ενώ μεγάλη είναι και η ενασχόληση του με τον αθλητισμόπ.

Στο παρελθόν έχει διατελέσει πρόεδρος του Σωματείου τένις«ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ», πρόεδρος της ΚΑΕ Ηρακλείου αλλά και του ΕΣΑΚΕ ενώ παλαιότερα ήταν μέλος του Συνδέσμου Διαιτητών Κρήτης έχοντας εμπλακεί το 2010 και στη διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ.

protothema.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith