Μαρία Μπακοδήμου: Φοβήθηκα για τη ζωή μου, είπε για την περιπέτεια υγείας της

mpakodimou 2

Η Μαρία Μπακοδήμου έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την περιπέτεια της υγείας της το βράδυ της Δευτέρας 14 Οκτωβρίου.

Οι ρεπόρτες συνάντησαν την παρουσιάστρια σε βραδινή της έξοδο και τη ρώτησαν σχετικά με τα όσα πέρασε στην εντατική έπειτα από αλλεργικό σοκ που υπέστη από φάρμακο που της έδωσαν στο νοσκομείο.
Δείτε εδώ το βίντεο:

«Δεν ήταν σκιαγραφικό. Έπαθα ένα αλλεργικό σοκ από φάρμακο», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν είναι εύκολη κατάσταση, γιατί τρομάζεις πάρα πολύ. Αισθάνεσαι ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να φύγεις από κάτι που δεν έχεις υπολογίσει. Νομίζεις ότι είμαστε πάρα πολύ δυνατοί, ότι είμαστε καλά, αλλά μπορεί να συμβεί».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως ένιωσε να απειλείται η ζωή της: «Φοβήθηκα για τη ζωή μου, αλλά μετά, αφού συνέβη κατάλαβα πόσο σοβαρό ήταν. Χρειάστηκα μέρες για να ξεκουραστώ. Τα κοντινά μου πρόσωπα ήταν εκεί από την πρώτη στιγμή. Κι αυτό είναι πολύ ωραία αίσθηση ότι υπάρχουν δικοί σου άνθρωποι, είναι κοντά σου, σε αγαπούν, είναι εκεί να σε υποστηρίξουν, να σε βοηθήσουν».

Σε ερώτηση για το αν την επισκέφτηκαν συνάδελφοί της, η παρουσιάστρια απάντησε: «Δεν το ξέρανε για να έρθουν εκεί. Το μάθανε τη μέρα που γύρισα στο σπίτι, που ένα δημοσίευμα έκανε και τη μαμά μου να το μάθει, αυτό μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο».

Η περιπέτεια υγείας της

Η Μαρία Μπακοδήμου είχε μια περιπέτεια με την υγεία της την προηγούμενη εβδομάδα.

Η παρουσιάστρια πήγε στο νοσοκομείο «ΙΑΣΩ» για να κάνει κάποιες διαγνωστικές εξετάσεις. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο νοσοκομείο, τής χορηγήθηκε μία φαρμακευτική ουσία που τής προκάλεσε αλλεργικό σοκ.

Αμέσως η παρουσιάστρια μεταφέρθηκε στην εντατική όπου και νοσηλεύτηκε για τα επόμενα 24ωρα. Η υγεία της παρουσίασε σταδιακή βελτίωση και τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου πήρε εξιτήριο.

protothema.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith