ΟΑΣ Αιτ/νίας: Στηρίζει την πανελλαδική πανυγειονομική απεργία την Πέμπτη 17 Οκτώβρη

nosokomeio 2048x1365

Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας στηρίζει την πανελλαδική πανυγειονομική απεργία την Πέμπτη 17 Οκτώβρη και τα αιτήματα των υγειονομικών και εργαζομένων στα Νοσοκομεία.

Καλούμε κάθε αγρότη, κτηνοτρόφο, τις οικογένειές τους, να συμμετέχουμε όλοι στις απεργιακές συγκεντρώσεις, που διοργανώνουν η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών και τα Σωματεία Εργαζομένων των Νοσοκομείων, στις 11:30πμ, σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι, στις κεντρικές εισόδους των Νοσοκομείων.

Ο αγώνας για την υπεράσπιση της υγείας μας, δεν είναι μόνο των γιατρών, των εργαζομένων στα Νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας, είναι πρώτα απ’ όλα υπόθεση δική μας.

Εμείς συναντάμε τα μόνιμα υποστελεχωμένα Νοσοκομεία, τα αποψιλωμένα Κέντρα Υγείας και φυσικά τα Αγροτικά Ιατρεία στα χωριά μας, που πλέον δεν καλύπτουν ούτε την ανάγκη μας για συνταγογράφηση, αφού γιατρό, σε πολλά από αυτά, βλέπουμε μια φορά το 3μηνο.

Η υγεία, μας κοστίζει καθημερινά πολύ ακριβά και δεν την έχουμε όποτε θέλουμε, με ευθύνη της σημερινής κυβέρνησης της ΝΔ και των προηγούμενων, στερώντας μας ένα αγαθό, που πρέπει να είναι για όλους και δωρεάν.

Απαιτούμε:

Μαζικές προσλήψεις μόνιμων γιατρών πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης.
Νοσοκομεία και Δομές Υγείας, πλήρως στελεχωμένες και εξοπλισμένες, με όλα το απαραίτητο προσωπικό και τα σύγχρονα μέσα, με τις κατάλληλες υποδομές.
Άμεση λύση τώρα, για να λειτουργούν τα Αγροτικά Ιατρεία στα χωριά μας, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες μας.
Αποκλειστική και επαρκής χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό του δημόσιου συστήματος υγείας. Δωρεάν περίθαλψη, διάγνωση, θεραπεία, φάρμακα για όλο το λαό.
Τη λύση θα τη δώσουμε εμείς, για να έχουμε καθολικά Δημόσια Δωρεάν Υγεία για μας και τα παιδιά μας!



googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith