Παναιτωλικός: Έχασε η Κ19, ισοπαλία για την Κ17, νίκησε η Κ15

k17 1

Η ομάδα Κ19 του Παναιτωλικού γνώρισε σήμερα την ήττα από την αντίστοιχη της ΑΕΚ με σκορ 4-1, για το πρωτάθλημα Υποδομής της Super League. Προηγήθηκε στο 11’ με τον Χότζα και έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Χότζα και τον Κακιώνη για το 2-0. Η ΑΕΚ ισοφάρισε στο 37’ και πέτυχε ακόμα τρία γκολ στο 2ο ημίχρονο (60’, 71’, 94’) φτάνοντας στην τελική επικράτηση.

Αγωνίστηκαν οι: Παπαζώης, Γαλιάτσος, Νταλιάνης (46′ Καψής), Εσκετζής, Αδαμόπουλος, Κεχαγιάς, Παυλίδης (71′ Λουλούδης), Μαύρος (75′ Πιστικός), Γιωτόπουλος (71′ Κυριαζής), Κακιώνης (71′ Παναγιωτάκης), Χότζα.

Η ομάδα μας Κ17 αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με την ΑΕΚ σε εκτός έδρας αναμέτρηση. Ο Παναιτωλικός είχε υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα πιέζοντας ψηλά χωρίς να αφήσει περιθώρια στον αντίπαλο να δημιουργήσει ευκαιρίες.

Προηγήθηκε στο σκορ στο 69’ με σέντρα του Γκορόγια και γυριστό σουτ του Βασιλείου. Δέχτηκε την ισοφάριση στο 80’, ενώ αμέσως μετά στο 86’ και στο 89’ έχασε σημαντικές ευκαιρίες να φτάσει στη νίκη.

Αγωνίστηκαν οι: Σπούδας (λ.τ. 16’ Τριανταφύλλου), Καρκαμάνης, Θεοδοσίου, Λαζαρίδης, Ασημακούλας, Παπαευθυμίου, Βέργος, Γκορόγιας (71’ Γερνάς), Βασιλείου, Αλεξόγλου (82’ Παπακωνσταντίνου), Φερεκίδης (82’ Τόλης).

Η ομάδα Κ15 του Παναιτωλικού έδωσε φιλικό αγώνα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος (το ερχόμενο Σάββατο με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο Εμιλέον) και νίκησε με 2-1 την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ. Παστρωμάς και Ζαρκάδας ήταν οι σκόρερ.



googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith