Στράτος Αιτωλοακαρνανίας: Εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του αγνοούμενου παρασυρμένο από χείμαρρο

aitoloakarnania 1 3 1024x576

“Συναγερμό” στην Πυροσβεστική Υπηρεσία προκάλεσαν πληροφορίες για αγνοούμενο στην Στράτο Αιτωλοακαρνανίας, μετά τις έντονες βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν στην περιοχή.

Στο σημείο βρίσκεται ήδη δύναμη της 6ης ΕΜΑΚ που διεξάγει έρευνες μεταξύ Στράτου και Λεπενού. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για άνδρα ηλικίας 52 ετών που εργάζεται ως φύλακας επιχείρησης στην περιοχή και το φυλάκιό του παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά. Άγνωστο, ωστόσο, παραμένει το αν ο ίδιος βρισκόταν στο εσωτερικό του εκείνη τη στιγμή. Το αυτοκίνητό του, σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε σε λασπώδες σημείο, αφού είχε παρασυρθεί από χείμαρρο.
stratos vroxi1 1536x694
Το πέρασμα της κακοκαιρίας “Κασσάνδρα” από τα χωριά Στράτος και Ρίβιο της Αιτωλοακαρνανίας προκάλεσε σοβαρά προβλήματα.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Στην Στράτο, “έσπασε” χείμαρρος, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν σπίτια και επιχειρήσεις. Το ύψος του νερού, σύμφωνα με τις αναφορές κατοίκων, έφτασε σε ορισμένα υπόγεια ακόμα και το 1 μέτρο και 80 εκατοστά.

Τα ορμητικά λασπόνερα παρέσυραν σταθμευμένα οχήματα οικογένειας που κατέληξαν να ακινητοποιηθούν 10 – 20 μέτρα πιο πέρα, πάνω σε ελαιόδεντρα. Είναι η τρίτη φορά που πλημμυρίζει η περιοχή, σύμφωνα με τους κατοίκους, που ζητούν να ληφθούν μέτρα.
stratos vroxi 1536x694
Στην Ιόνια οδό μηχανήματα επιχειρούν να απομακρύνουν λάσπες και πέτρες, ενώ έχουν προκληθεί ζημιές σε αποθήκες και σε ποιμνιοστάσια.

Ρεπορτάζ: Νίκος Γιαπρακάς
ertnews.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith