Εξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος γυναίκας στο Μεσολόγγι

astynomia peripoliko

Εξιχνιάσθηκε, μετά από ενδελεχή έρευνα, των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου, υπόθεση ληστείας, που διαπράχθηκε στο Μεσολόγγι, σε βάρος γυναίκας.
Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία, για ληστεία, σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.
Ειδικότερα, στις 21/9/2024 το μεσημέρι, ο κατηγορούμενος προσέγγισε ημεδαπή γυναίκα και της άσκησε βία, απωθώντας την με τα χέρια του, με αποτέλεσμα η παθούσα να πέσει στο έδαφος, ενώ της αφαίρεσε την τσάντα της, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 35 ευρώ, τέσσερις τραπεζικές κάρτες, βιβλιάρια τραπέζης, δύο κινητά τηλέφωνα και έγγραφα.

Για την διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκαν μεθοδικές έρευνες από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου, οι οποίοι αξιοποιώντας τα στοιχεία, που συνέλεξαν κατά το προανακριτικό τους έργο, ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία του κατηγορούμενου.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του κατηγορούμενου θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιτωλοακαρνανίας (παράλληλη έδρα Μεσολογγίου).



googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith