Άγιος έρωτας – Ηρώ Μουκίου “Πολλές γυναίκες θα ταυτιστούν με την Σμαρώ”

Ηρώ Μουκίου

Η Ηρώ Μουκίου, η πονεμένη αλλά και σκληρή Σμαρώ του «Άγιου έρωτα», ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» λίγο πριν την αποψινή πρεμιέρα της σειράς.

«Η Σμαρώ έχει πολλά ένοχα μυστικά. Στο πρώτο επεισόδιο θα αποκαλυφθεί το μυστικό της, που έχει να κάνει με τον Βαρελά, με τον οποίο γνωρίζονται από παιδιά αλλά τα ήθη της εποχής ήταν διαφορετικά. Ήταν δύσκολα τα πράγματα για να προχωρήσει μια σχέση με ταξική διαφορά. Αυτό το μυστικό καθορίζει το μέλλον της δικής μου οικογένειας, αλλά θα υπάρξει ανατροπή και στην οικογένεια Βαρελά» θα πει για το ρόλο της.

Όπως είπε συνετέλεσαν πολλοί παράγοντες που την οδήγησαν να πει ‘ναι’ στη σειρά. «Αισθάνομαι ότι από την αρχή δεν το είδα σαν ηθοποιός. Διάβασα τα σενάρια σαν θεατής και είδα ότι σε κάθε επεισόδιο έχει εκπλήξεις, ανατροπές και ήθελα να πάω παρακάτω να δω τι γίνεται. Φυσικά και οι εξαιρετικοί συντελεστές αλλά και ο ρόλος μου. Είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον χαρακτήρας η Σμαρώ. Είναι μια γυναίκα φτωχή, καταπονημένη, έχει μεγαλώσει μόνη δυο παιδιά. Αλλά και διεκδικητική και δυναμική και τολμά να τα βάλει με την αστυνομία του ’60. Από την ανάγκη της να επιβιώσει, έχει ισχυροποιηθεί, έχει γίνει τρομερά σκληρή.»

Έχει αγωνία για την ανταπόκριση του κόσμου αν και πιστεύει ότι οι τηλεθεατές «θα την αγαπήσουν και θα κλάψουν με τη Σμαρώ αν και εκείνη είναι σκληρή, το κρατά το δάκρυ της. Θα ταυτιστούν πολλές γυναίκες με την ιστορία της.»

Αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή θα πει «ήμουν ερωτική μετανάστρια στη Λάρισα… η απόσταση κρατά το γάμο»



googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith