Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου καταγγέλλει πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας στον νέο Άγιο Χριστόφορο

plhsthriasmoi2

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου καλεί τα Σωματεία, τους φορείς και όλο τον λαό της πόλης να μην αφήσει αναπάντητη τη σχεδιασμένη προσπάθεια των τραπεζιτών, που με την πλάτη της κυβέρνησης και των υπόλοιπων αστικών κομμάτων επιδιώκουν να ξεσπιτώσουν χιλιάδες οικογένειες.
Τα κοράκια συνεχίζουν να αρπάζουν λαϊκές κατοικίες στηριγμένα στο νομοθετικό πλαίσιο που έχει διαμορφωθεί από τους πολιτικούς τους υπαλλήλους. Με λυμένα τα χέρια σφίγγουν τη θηλιά των χρεών στα λαϊκά νοικοκυριά και οι εκβιασμοί υλοποιούνται. Ακόμα και αυτοί οι υποτιθέμενοι νόμοι που ορίζουν κάποιες υποχρεώσεις στα αρπακτικά, δεν υπάρχουν.
Αυτή τη φορά σειρά έχει πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας στο Αγρίνιο, στην οδό Δορυμάχου στον νέο Άγιο Χριστόφορο. Αυτή η απαράδεκτη επίθεση ενάντια στον μόχθο και τον ιδρώτα του λαού δεν είναι μεμονωμένη και μας αφορά όλους μιας και δεν γνωρίζουμε ποιος θα έχει σειρά.Η επίθεση αυτή έχει ονοματεπώνυμο και είναι οι πολιτικές όλων των κυβερνήσεων που διαχρονικά υπηρετούν τους μονοπωλιακούς ομίλους, τους τραπεζίτες, αδιαφορώντας για τις κοινωνικές ανάγκες. Αδιαφορώντας για την υγεία μας, για την πρόνοια, για την παιδεία, για το δικαίωμα στην εργασία.
ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ!!! ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ.
ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΜΕ αλλά ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ!!!
Θα οργανώσουμε την δική μας αντεπίθεση με όπλο μας την αλληλεγγύη και ασπίδα προστασίας τα Σωματεία μας.
Μέσα στο κύμα της ακριβείας, και της ληστείας που πραγματοποιούν στο λαϊκό εισόδημα από κοινού εργοδοσία και κράτος, έχουν στήσει ένα ατελείωτο πάρτι οι τοκογλύφοι, τα κοράκια και μαυραγορίτες που περιμένουν πάνω από τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς να αρπάξουν τα σπίτια του λαού.
Δεν διαφέρουν πολύ αυτά τα αρπακτικά από τους γερολαδάδες της κατοχής που με ένα ντενεκέ λάδι άρπαζαν το βιός του λαού. Τότε είχαν την πλήρη ασυλία των ναζί κατακτητών. Τώρα έχουν την πλήρη ελευθερία των κυβερνήσεων και της ΕΕ. Έχουν ξεσαλώσει και πατάνε επί πτωμάτων. Θεωρούν ότι τίποτα δεν θα διασαλεύσει την “έννομων τάξη” και όλα θα συνεχίσουν στην σταθερότητα που τους παρέχει η κυβέρνηση. Πλανούνται πλάνης, θα έρθει η ώρα που θα αποδοθεί δικαιοσύνη. Ας αρχίσουν να ανησυχούν. Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η αντίσταση γίνεται καθήκον.
Καλούμε τους εργαζόμενους της πόλης μας να υψώσουμε φωνή αντίστασης και καλούμε όλα τα Σωματεία και τους φορείς της περιοχής να συμπαρασταθούν με αποφάσεις και με τη συμμετοχή τους στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο συμβολαιογραφείο στην Πάτρα και στη συνέχεια στο Αγρίνιο.
Στέλνουμε ξεκάθαρο μήνυμα σε κάθε τραπεζικό όμιλο ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας στο δρόμο, με κάθε μέσο μέχρι να διασφαλιστεί ότι κανένα λαϊκό σπίτι δεν θα πέσει στα χέρια τραπεζίτη.

Απαιτούμε :
• Να σταματήσει κάθε πλειστηριασμός εργατικής – λαϊκής κατοικίας.
• Κατάργηση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.
• Προστασία με νόμο της λαϊκής κατοικίας.
Για όλα αυτά τα εγκλήματα η κυβέρνηση έχει την αποκλειστική ευθύνη και ας κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν. Καλούμε όλους τους οφειλέτες να μην το βάλουν κάτω. Μπορούμε όλοι μαζί να σώσουμε τα σπίτια μας.

ΣΤΙΣ 26/9/2024 ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΑΣ,
ΝΑ ΜΗ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Ο ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ.

ΈΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ. ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ. ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ, “ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ”.
Καλούμε τον Αγρινιώτικο λαό, όλους τους εργαζόμενους που αντιμετωπίζουν προβλήματα με πλειστηριασμούς, κατασχέσεις, κομμένα ρεύματα κ.α., να απευθύνονται στο Εργατικό Κέντρο Αγρινίου και στα σωματεία τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στα τηλέφωνα:
2641022325 και 6973651432 , 6934235902
Τα σπίτια του λαού τα σώζει ο λαός!
Αλληλεγγύη το όπλο μας, νόμος το δίκιο μας.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ



googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith