Τα αστέρια του ελληνικού ποδοσφαίρου στην Αμφιλοχία

amfilochos exo2

Μια μοναδική γιορτή του ελληνικού ποδοσφαίρου θα φιλοξενήσει η Αμφιλοχία στις 21 Σεπτεμβρίου, όταν οι μεγαλύτεροι θρύλοι του αθλήματος θα ενωθούν για να τιμήσουν τη μνήμη του αείμνηστου Επαμεινώνδα Θώμου, παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και προπονητή του ΓΦΣ Αμφίλοχου. Ο σπουδαίος αυτός αγώνας, ανάμεσα στη Μικτή Παλαιμάχων Εθνικής Ελλάδος και τους βετεράνους του Αμφίλοχου, υπόσχεται να φέρει στις μνήμες μας τις ένδοξες στιγμές του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Οι κορυφαίοι παλαίμαχοι παίκτες που χάρισαν χαρές και συγκινήσεις στα ελληνικά γήπεδα, θα αγωνιστούν ξανά, με παίκτες όπως ο θρυλικός τερματοφύλακας Νίκος Σαργκάνης και άλλοι μεγάλοι άσοι, ανάμεσά τους οι Γιάννης Βαμβακούλας, Λάκης Νικολάου, Νίκος Καρούλιας, Μπάμπης Σταυρόπουλος, Σεϊταρίδης, Κώστας Μπατσινίλας, Νίκος Κελεσίδης, Χρήστος Δημόπουλος, Γιώργος Γεωργιάδης, Αντώνης Κασδοβασίλης, Χρήστος Αρδίζογλου, Πάσχος, Λουκίνας, και Σάϊπας. Τα ονόματα αυτά φέρνουν αναμνήσεις από χρυσές εποχές και επιτυχίες του ελληνικού ποδοσφαίρου, και η ευκαιρία να τους δούμε ξανά εν δράσει είναι πραγματικά σπάνια.
Η Μικτή Παλαιμάχων Ελλάδος, με προπονητή τον Α. Καρπούζα, θα παραταχθεί απέναντι στους βετεράνους του Αμφίλοχου με μία πληθώρα αστέρων που θα προσφέρουν θέαμα και συγκίνηση. Οι συμμετοχές των Μπονόβα, Γκουλή, Καρούλια, Λίμα, Στεριόπουλος, Στράντζαλης, Γεροθόδωρος, Μανίκας, Πετρίδης, Βερβερής και Λεπτοκαρύδη δείχνουν τη διάθεση αυτών των αθλητών να ξαναφορέσουν τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια και να μοιραστούν με το κοινό τη μαγεία του παιχνιδιού.
Ο αγώνας αυτός δεν είναι απλώς μια αθλητική αναμέτρηση, αλλά μια βαθιά συναισθηματική στιγμή για την πόλη της Αμφιλοχίας και για όσους γνώριζαν τον Επαμεινώνδα Θώμο. Η τοπική κοινωνία τον τιμά για την αφοσίωσή του στον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο, και αυτό το φιλικό αποτελεί έναν φόρο τιμής προς αυτόν.
Η διοργάνωση αυτού του φιλικού αγώνα, παράλληλα, αναδεικνύει τη διαχρονική σημασία των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών στη διατήρηση της ιστορίας και της παράδοσης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είναι μια ευκαιρία για τους νεότερους να έρθουν σε επαφή με την παλιά φρουρά του ελληνικού αθλητισμού και να μάθουν από αυτούς που έγραψαν ιστορία μέσα στο γήπεδο.
Όσοι παρευρεθούν θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια ημέρα γεμάτη συγκίνηση, θέαμα και νοσταλγία, ενώ το κοινό θα μπορέσει να απολαύσει από κοντά τους θρύλους του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Μην χάσετε την ευκαιρία να βρεθείτε στις κερκίδες και να τιμήσετε μαζί μας τη μνήμη του Επαμεινώνδα Θώμου, παρακολουθώντας κορυφαίους παίκτες να δίνουν ξανά τα πάντα στο γήπεδο. Στιγμές όπως αυτές δεν έρχονται συχνά, και η Αμφιλοχία είναι έτοιμη να μας χαρίσει μια μέρα που θα μείνει αξέχαστη στους λάτρεις του ελληνικού ποδοσφαίρου.

e-maistros.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith