Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Θέρμου τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου

dimarxeiothermou

Τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024 θα διεξαχθούν διά ζώσης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος Θέρμου δύο συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η πρώτη συνεδρίαση, ώρα 19:00, είναι ειδική με μοναδικό θέμα την έγκριση της Έκθεσης πεπραγμένων Δημοτικής Επιτροπής Α΄ εξαμήνου έτους 2024 (από 01-01-2024 μέχρι 30-06-2024).

Η δεύτερη συνεδρίαση, ώρα 19:30, είναι τακτική με εννιά (9) θέματα στην ημερήσια διάταξη, ως εξής:

1. «Εκμίσθωση αγροτεμαχίων ιδιοκτησίας του Δήμου Θέρμου, ευρισκόμενων στη θέση «Δεσποίνα» της Δημοτικής Κοινότητας Κάτω Μακρινούς της Δημοτικής Ενότητας Μακρυνείας του Δήμου Αγρινίου»

2. «Αναμορφώσεις προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2024»

3. «Αναμόρφωση προϋπολογισμού έτους 2024 και διενέργεια της υπηρεσίας: «Επισκευή και συντήρηση αρδευτικού αυλακιού στην Αμβρακιά Δήμου Θέρμου»»

4. «Αποδοχή δωρεάς για τις εκδηλώσεις του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού με αναμόρφωση προϋπολογισμού»

5. «Καταβολή σε χρήμα παροχής γάλακτος έτους 2023 και για το χρονικό διάστημα από 17-07-2023 έως 21-09-2023 σε δικαιούχους του Δήμου»

6. «Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2024 σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.5056/2023 περί κατάργησης σχολικών επιτροπών»

7. «Άνοιγμα Λογαριασμών Πάγιας Προκαταβολής Σχολικών Μονάδων του Δήμου Θέρμου και ορισμός Διευθυντών των Σχολικών Μονάδων ως υπεύθυνων χειρισμού των Λογαριασμών Ειδικού Σκοπού της Πάγιας Προκαταβολής»

8. «Άνοιγμα τραπεζικού Λογαριασμού Ειδικού Σκοπού για τη διαχείριση της Πάγιας Προκαταβολής του Δήμου Θέρμου»

9. «Τροποποίηση της αριθμ’ 29/2024 Απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου περί ορισμού Προέδρων των Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Θέρμου ως υπεύθυνων χειρισμού των Λογαριασμών Ειδικού Σκοπού της Πάγιας Προκαταβολής που υπάρχουν στην Τράπεζα Πειραιώς με την προσθήκη του τραπεζικού λογαριασμού»

Οι συνεδριάσεις θα μεταδίδονται ζωντανά μέσω διαδικτύου και είναι δυνατή η παρακολούθησή τους στην ιστοσελίδα του Δήμου (https://www.dimos-thermou.gr) επιλέγοντας πάνω δεξιά την επιλογή «Δείτε live το Συμβούλιο». Η επιλογή αυτή είναι διαθέσιμη την ώρα των συνεδριάσεων. Εναλλακτικά είναι δυνατή η παρακολούθηση των συνεδριάσεων στο κανάλι του Δήμου Θέρμου στο Youtube, όπου είναι αποθηκευμένες σε video και όλες οι συνεδριάσεις και είναι δυνατό να αναζητηθούν ανά πάσα στιγμή.

Θέρμο, 05-09-2024

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΚΩΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ



googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith