Στο απροχώρητο η κατάσταση με τα αδέσποτα ζώα στο Νεοχώρι και στις Οινιάδες

adespota

Πληθαίνουν οι καταγγελίες πολιτών για αγέλες στα χωριά – Εικόνες με ζωάκια να τρέχουν σε επαρχιακούς δρόμους μέρα μεσημέρι – «Ενοχλούν» τις νύχτες τα καταστήματα εστίασης.

Από το κακό στο χειρότερο οδεύει η κατάσταση με τα αδέσποτα ζωάκια στο Νεοχώρι, αλλά και γενικότερα στα χωριά των Οινιαδών.

Μικρές αγέλες βγαίνουν κυρίως τα βράδια εντός των οικισμών για να βρουν φαγητά σε κάδους και έξω από τα μαγαζιά. Πολλοί επαγγελματίες διαμαρτύρονται για την εικόνα αυτή, με πολλά μάλιστα ζωάκια να «ενοχλούν» ακόμη και στα τραπέζια θαμώνων.

c4831ced 6bd4 40e3 895a 07510e6b76a7 768x482

Παράλληλα, καταγγελίες υπάρχουν και για μεσημβρινές πλέον βόλτες δεκάδων σκυλιών πλησίον της Περιμετρικής Νεοχωρίου και του επαρχιακού δρόμου Νεοχωρίου-Μάστρου, ενός επικίνδυνου σημείου καθώς αναπτύσσονται μεγάλες ταχύτητες.

Η ανεπίσημη θέση της Δημοτικής Αρχής

Πριν λίγες μέρες, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Τέγας σε ανεπίσημες δηλώσεις σε τοπικό blog είχε τονίσει ότι η δημοτική αρχή Διαμαντόπουλου έχει δώσει προτεραιότητα στη φροντίδα των αδέσποτων ζώων, αυξάνοντας τον προϋπολογισμό για τη διαχείριση τους.
ed0410e9 8f48 4eff ab92 8f94c89bdddc 768x576
Οι δηλώσεις του αρμοδίου Αντιδημάρχου:

iaitoloakarnania.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith