Παναιτωλικός: Σε σεμινάριο της ECA οι προπονητές των Τμημάτων Υποδομής

0c5a4554 1200x675

Το προπονητικό επιτελείο των τμημάτων υποδομής μας παρακολούθησε το διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα “Η μετάβαση από την ακαδημία στην πρώτη ομάδα”, που διοργανώθηκε από την ECA (European Club Association) – Heart of Football. Η ECA είναι ο βασικός σύνδεσμος των ποδοσφαιρικών συλλόγων της Ευρώπης, υποστηρίζοντας την ανάπτυξη του αθλήματος και την ενίσχυση των συλλόγων σε όλα τα επίπεδα.Στη διάλεξη παρουσιάστηκαν σημαντικές στατιστικές έρευνες και αναλύσεις σχετικά με την ολοκληρωμένη ενσωμάτωση των ποδοσφαιριστών στην πρώτη ομάδα, καθώς και τους καθοριστικούς παράγοντες που συμβάλλουν στην ομαλή μετάβαση τους σε αυτή.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, έμπειροι τεχνικοί διευθυντές από κορυφαίους συλλόγους όπως η SL Benfica και η KKS Lech Poznań μοιράστηκαν τις γνώσεις τους πάνω στην εφαρμογή επιτυχημένων στρατηγικών για τη μετάβαση των παικτών από τις ακαδημίες στην πρώτη ομάδα. Αναλύθηκαν επίσης σύγχρονες μέθοδοι αξιολόγησης της προόδου των παικτών, καθώς και η πνευματική προετοιμασία που απαιτείται για την ομαλή προσαρμογή τους στις απαιτήσεις της ανώτερης κατηγορίας.
Η συμμετοχή στο σεμινάριο ήταν καθοριστικής σημασίας για τη συνεχή εκπαίδευση του προπονητικού μας επιτελείου και την εξέλιξη των διαδικασιών ανάπτυξης των αθλητών μας. Η γνώση αυτή αποτελεί ουσιώδες εργαλείο για τη μακροχρόνια επιτυχία του συλλόγου μας και την περαιτέρω ενδυνάμωση των μελλοντικών μας πρωταγωνιστών!



googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith