Πρώτο φιλικό στο Αγρίνιο σήμερα Τετάρτη για τον Παναιτωλικό

ghpedo panaoitolikos

Στις 20:00 το απόγευμα σήμερα Τετάρτη ο Παναιτωλικός δίνει το πρώτο του φιλικό παιχνίδι στο Αγρίνιο, απέναντι στον Βόλο.

Ο Γιάννης Πετράκης θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει σε πραγματικές συνθήκες τα όσα δουλεύει με τους ποδοσφαιριστές του στις προπονήσεις, για πρώτη φορά στην έδρα της ομάδας.

Χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει ο Νώντας Παντελάκης, που γύρισε σε φουλ ρυθμούς. Δεν αποκλείεται ωστόσο, όπως και στο φιλικό με τον Αστέρα, ορισμένοι ποδοσφαιριστές που έχουν επιβαρυνθεί το προηγούμενο διάστημα να προφυλαχθούν. Δεδομένα εκτός ο τραυματίας Αγαπάκης.

Τα γραφεία της ΠΑΕ θα εξυπηρετούν για έκδοση ηλεκτρονικών εισιτηρίων από 09:00-12:00 και από τις 17:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα. Ασφαλώς η διάθεση γίνεται ηλεκτρονικά εδώ και μέρες. Οι κάτοχοι των διαρκείας που έχουν ανανεώσει δικαιούνται δωρεάν είσοδο.

Σημειωτέον και προσοχή σε όλους τους φιλάθλους: Η είσοδος στο γήπεδο απαιτεί χρήση της εφαρμογής Gov.gr Wallet, η οποία πρέπει να είναι εγκατεστημένη στη συσκευή του κινητού τηλεφώνου κάθε φιλάθλου. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για λήψη από το Google Play και το App Store.

Το παιχνίδι θα έχει και τηλεοπτική κάλυψη από την συχνότητα της Cosmote Sports 1 HD.

titormosnet.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith