ΓΑΣ Αγρινίου: Δύο φορές πρωταθλητής εφήβων ο Διονύσης Καψάλης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20

ΚΑΨΑΛΗΣ Κ20 3000

Σε άλλο ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου οι αθλητές και οι αθλήτριες του ΓΑΣ Αγρινίου εντυπωσίασαν με τις επιδόσεις τους αλλά και τις αγωνιστικές τους παρουσίες.
Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ20 που διεξήχθη στα Τρίκαλα με τη συμμετοχή περισσοτέρων από 150 σωματείων και πάνω από 1000 αθλητών και αθλητριών η ομάδα του ΓΑΣ Αγρινίου πρωταγωνίστησε για άλλη μια φορά.
Ο Διονύσης Καψάλης πέτυχε ένα σπουδαίο άθλο αφού έκανε το νταμπλ νίκης σε δύο αγωνίσματα με πολύ μεγάλη άνεση. Το βράδυ του Σαββάτου νίκησε στο αγώνισμα των 5000μ. και την Κυριακή επανέλαβε την νίκη του στο δρόμο των 3000μ.
Στα 3000μ , αγωνίστηκαν επίσης οι Γιάννης Τζαμανής, Γιώργος Τσώνης και Γιάννης Ματσούκας , πετυχαίνοντας και οι τρεις νέο ατομικό ρεκόρ.
ΑΠΟΝΟΜΗ 3000 Κ20
Επίσης οι Γιάννης Τζαμανής και Γιώργος Τσώνης στο αγώνισμα των 1500. Έκαναν και εκεί ατομικό ρεκόρ.
Καταπληκτική εμφάνιση έκανε και η 17χρονη Βασιλική Καντερέ στο αγώνισμα των 100μ. βελτιώνοντας την ατομική της επίδοση το πρωί στον προκριματικό και κατακτώντας το απόγευμα την ένατη θέση. Αξιόλογη ήταν και η εμφάνιση στα 100μ. της Κωνσταντίνας Καμμένου ενώ άτυχη ήταν η ομάδα στη σκυταλοδρομία 4Χ100 αποτελούμενη από τις Δήμητρα Σφυρή, Χριστίνα Τσίγκα, Κωνσταντίνα Καμμένου και Βασιλική Καντερέ, οι οποίες δεν ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους.
Οι διακρίσεις φέρνουν το αγρινιώτικο σωματείο στις πρώτες θέσεις στη γενική βαθμολογία του Πρωταθλήματος ενώ το σύνολο της αξιολόγησης όλων των Πρωταθλημάτων οδηγούν τον ΓΑΣ Αγρινίου στην κορυφή των σωματείων στίβου της Δυτικής Ελλάδας.
ΟΜΑΔΑ ΓΑΣ Κ20

ΒΑΣΩ ΚΑΝΤΕΡΕ



googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith