Σήμερα Πέμπτη η δίκη της Στεφανίας Μουλαρά και του Άκη Κάκκου – Ανησυχία για νέα αναβολή

moylara

Σήμερα Πέμπτη 13 Ιουνίου έχει προσδιοριστεί η δίκη για τον θάνατο των δυο νέων από το Νεοχώρι Στεφανίας Μουλαρά και Άκη Κάκκου που έχασαν τη ζωή τους, όταν το αυτοκίνητο που επέβαιναν έπεσε σε αύλακα άρδευσης.

Η δίκη που θα γίνει στο Εφετείο Αγρινίου προσδιορίστηκε μετά από πολλές αναβολές και οι συγγενείς των δυο νέων ελπίζουν αυτή την φορά να μην υπάρξει και πάλι κάποια εμπλοκή λόγω της αποχής των δικηγόρων του Μεσολογγίου. Να σημειωθεί ότι στην υπόθεση βρίσκονται και δικηγόροι από τον Δικηγορικό Σύλλογο Μεσολογγίου και όπως είναι γνωστό για να μπορέσουν να συμμετέχουν στην δίκη, πρέπει να λάβουν σχετική άδεια από τον Σύλλογο.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στις 14 Οκτωβρίου 2018 όταν οι δυο νέοι μαζί με δυο ακόμη φίλους τους είχαν πάει μια βόλτα προς την Αγία Παρασκευή στο Νεοχώρι, με το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ένας νεαρός φίλος τους. Ωστόσο ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και αυτό έπεσε στον αύλακα. Ο οδηγός και η δεύτερη κοπέλα της παρέας κατάφεραν να βγουν από το νερό. Δεν έγινε το ίδιο όμως και με την Στεφανία και τον Άκη, που βρήκαν τραγικό θάνατο βυθίζοντας τις οικογένειές τους στο πένθος.

Αρχικά ο οδηγός οδηγήθηκε στο Δικαστήριο με πλημμεληματικές πράξεις όμως οι συγγενείς των νεκρών ζήτησαν την αναβάθμιση της κατηγορίας σε κακουργηματικού χαρακτήρα διότι σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους και τα στοιχεία που προέκυψαν από τις εξετάσεις που έγιναν στο νοσοκομείο, βρέθηκε υπό την επήρεια ουσιών.

Μετά από 5,5 χρόνια και πολλές αναβολές της δίκης οι συγγενείς περιμένουν ότι πλέον δεν θα υπάρξει άλλη καθυστέρηση και η διαδικασία αυτή τη φορά θα προχωρήσει.

aixmi-news.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith