Δασκαλάκης: Είμαι σοκαρισμένος, αλλά τα στοιχεία είναι αδιάσειστα

manoss

Ο Μάνος Δασκαλάκης «άδειασε» τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας, με τον πατέρα των τριών παιδιών να περνάει το μεσημέρι της Τετάρτης το ανακριτικό γραφείο και να δηλώνει υποστήριξη κατηγορίας κατά της πρώην συζύγου του Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία βρίσκεται ήδη προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Ο ίδιος μίλησε για μια πολύ δύσκολη στιγμή στην οποία «δεν μπορούμε να πούμε πολλά» μετά την έξοδό του από το γραφείο της ανακρίτριας. «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η γυναίκα που μέχρι πρότινος στήριζα έχει κάνει κάτι τέτοιο. Είμαι σοκαρισμένος αλλά τα στοιχεία είναι αδιάσειστα» ανέφερε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Σχολιάζοντας αν είχε κάποια ένδειξη για τις εγκληματικές ενέργειες της Ρούλας Πισπιρίγκου είπε ότι «μέχρι τώρα δεν είχε δώσει το παραμικρό δείγμα ότι είχε κάνει κάτι», ενώ αναφέρθηκε και στην αντίδραση της οικογένειάς του μετά την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας. «Δεν μπορούμε να το συνειδητοποιήσουμε. Περιμένουμε να λάμψει η αλήθεια και για τα άλλα δύο παιδιά».


Η απάντηση για κακοποίηση και η σπιτονοικυρά

Ο Μάνος Δασκαλάκης απάντησε και στις κατηγορίες της μητέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου περί κακοποίησης της σύζυγου του και της 9χρονης κόρης τους. «Δεν ισχύουν τα περί κακοποίησης. Είχε έρθει η κοινωνική υπηρεσία μετά από κλήση και αυτοί ξέρουν τι έχει γίνει» ενώ σχετικά με την Τζωρτζίνα είπε πως «το παιδί πήγε στο Καραμανδάνειο με κάτι δερματικό».

Ο ίδιος εμφανίστηκε πρόθυμος να καταθέσει και για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας επισημαίνοντας ότι «μέχρι τώρα είχαμε δύο ιατροδικαστικές αποφάσεις που δεν μας είχαν δείξει καμία εγκληματική ενέργεια και με αυτά πορευόμασταν». Σε νέα ερώτηση για τη Ρούλα Πισπιρίγκου απάντησε με νόημα ότι «ήταν υπόδειγμα μητέρας όταν ήμασταν όλοι μπροστά στα παιδιά».

Αναφέρθηκε, επίσης, και στις συνθήκες θανάτου της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού στην Πάτρα περιοριζόμενος να πει πως«είμαστε ευχαριστημένοι με την έρευνα» ενώ ξεκαθάρισε ότι «δεν μας ενδιαφέρει το αίτημα διαζυγίου, μας ενδιαφέρει η αλήθεια για τα παιδιά».

Σε ερώτηση για την επικοινωνία με τη σύζυγό του, απάντησε ότι αυτό συνέβη την πρώτη ημέρα της προφυλάκισής της ενώ έκτοτε δεν έχει απαντήσει σε καμία τέτοια κλήση. «Δεν έχω να πω κάτι στη σύζυγό μου» κατέληξε.



googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith