Απόλλων Σμύρνης – Παναιτωλικός 1-0

απολον

Ο Απόλλων Σμύρνης πήρε την πρώτη της νίκη στη διαδικασία των play out της Superleague 1, επικρατώντας εντός έδρας του Παναιτωλικού με 1-0 (2η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος) και έχοντας δει νωρίτερα την Λαμία να χάνει από τον ΟΦΗ, μπορεί να ελπίζει στο… θαύμα της παραμονής, μέσω των μπαράζ.

Το πρώτο ημίχρονο είχε πολύ χαμηλό ρυθμό, με τις δυο ομάδες να μην μπορούν να δημιουργήσουν φάση. Ο Παναιτωλικός είχε μια… ελαφρά υπεροχή, αλλά ο Απόλλων Σμύρνης κατάφερε τελικά να γίνει πιο πιεστικός, κερδίζοντας αρκετές στατικές φάσεις.

Τελικά, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 34′. Ο Ντεντάκης έκανε υπέροχη σέντρα από τα δεξιά, ο Ντάουντα πήρε την κεφαλιά, ο Ανέστης απέκρουσε, αλλά η μπάλα έφτασε και πάλι στον επιθετικό του Απόλλωνα, που με ακόμα μια κεφαλιά από κοντά, έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους! Αυτό ήταν το πρώτο γκολ της “Ελαφράς Ταξιαρχίας” μετά από τις 20 Φεβρουαρίου και το πρώτο του Ντάουντα μετά από τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ο Απόλλων Σμύρνης προσπάθησε να κάνει τα… απαραίτητα στην επανάληψη και να διατηρήσει την πρωτοπορία του στο σκορ. Μάλιστα, στο 53′ πλησίασε σε δεύτερο γκολ, αλλά ο Ανέστης “έβγαλε” το πλασέ του Ιωαννίδη μέσα από την μεγάλη περιοχή.

Ο Παναιτωλικός, πάντως, προσπάθησε για την ισοφάριση και την… άγγιξε στο 79′, με τον Σορκάν να διώχνει εντυπωσιακά -με το ένα χέρι- το πλασέ του Βέργου, σε αντεπίθεση των φιλοξενούμενων. Παρά την προσπάθεια που έκανε η ομάδα του Αγρινίου για ένα γκολ, το 1-1 δεν άλλαξε.

newsit.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Agrinio2Day  στο Google News


zenith